sanırım bende baba oluyorum :)

vala motorla ilgili yazı yazmaktan kendi mutlulugumu unuttum onuda sizinle paylaşmak istiyorum bugün eşimdeki gariplikleri farkettim midem bulanıyo falan diyince kalk sağlıkocağına gidelim dedim, gittik içerden alkış seslerini duyunca aha dedim yandık:D sonra arkadaşım saglıkcı geldi baklavamı yiyoruz falan:D he dedim yersin:) öle işte artık onada bi kask alırım gelecegin motorcusu olucak Allah herkeze böle mutluluk nasip etsin herşeyin hayırlısı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi gözünüz aydın,Hayıırlı olsun,tebrikediyorum,Yaşamayan bilemez bu duyguları,Süper duygular...bende dün Dayı oldugum müjdesiyle büyük bi heyecan yaşadım,Çocukları sevmeyen ben,Suan içi kıpır kıpır insanımsı bişeye dönüştüm:D tekrar gözünüz aydın,Tüm güzellikler sizlerle olsun

Allah analı babalı büyütsün.
Sizin için çok sevindirici bir haber :cherry:

Hadi hayırlısı olsun kardeşim. :rendeer:Çok güzel duygular yaşayacaksın..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah analı babalı büyütsün.

gözünüz aydın hocam darısı seneye bizim başımıza :mrgreen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
harika valla, ağzınız kulaklarınızdadır şimdi ikinizin de... Allah şimdiden hayırlı, sağlıklı ve bereketli eder inşallah. bebek kısmetiyle gelirmiş, hadi bakalım... :)

Hadi Gözünüz Aydın... Allah Ömür boyu yanınızdan ayırmasın; Sağlık Mutluluk versin inşallah :) :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar