Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende japon takintisi yok, adamlar iyi motor yapiyor, en kucuk hacimlisinden tutunda en buyugune kadar , yarin oburgun farzi misal ispanya cikar, dunya standarti ustu motorlari piyasa fiyatinin altinda dunyaya satar, piyasaya yon verir, oyle bir duruma gelirki, japonuda sollar. O zaman derim ki ispanyol motorlari iyidir. Ben iyi ve mantikli olan seylerden yanayim. Ozellikle turkiye kosullarinda, şu an durum bu malesef japonlar iyi yapiyor bu işi, hemde senelerdir. Kendileri 50cc scooterlar ile gezerken dunyaya 4 silindir spor makina pompaliyorlar, hemde iyi makinalari ucuz fiyata, sosyo ekonomik duzeyi dusuk ulkelerede on numara commuter tarzi motorlar satiyorlar.
bugun alacaginiz bir ybr yada bir cbf 150,insanin motosiklete olan hobi harici her turlu ihtiyacini, dusuk butcelilerinde hobi ihtiyacini karsilayacak mukemmel iki modeldir bence.
bugun alacaginiz bir ybr yada bir cbf 150,insanin motosiklete olan hobi harici her turlu ihtiyacini, dusuk butcelilerinde hobi ihtiyacini karsilayacak mukemmel iki modeldir bence.
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.