Sanal motorcular , çıkın dışarı! (Anket)

Yaptığım araştırma , duyduğum söz ve edindiğim bilgiler sonucunda , bu sitede sanal olarak takılan , motosiklet konusunda çok yüksek bilgisi olan ; fakat sürüş bilgi az olan hatta hiç olmayan arkadaşlarla karşılaştım.Bir de araştırma yapmak istedim!

Kimseyi kınamıyorum ama motorcuyum diye geçinip de ; klavye ve farenin ellerine yapışan arkadaşlar da var...

Hadi bakalım ...

Balkona çıkın , perdenin arkasına saklanmayın , mete_han abi gibi BENİM , BURADAYIM diyin... :mrgreen:

Siteden çıkın demek istemedim!:)

Ben müsade isteyeyim o zaman...Hadi Allaha Emanet Olun...

Bak gidiyorum Haaa...(Şener Şen'in Abisi Münir Özkul'a dediği gibi)

hobbaaa.. nerden çıktı abi şimdi bu anket...

sen kal mete abi.. sensz nasıl yapar bu forum.. :rendeer:

Eziklerin anketi olur ama bu:pale:
motosiklet alma sevdasıyla bu siteye üye olan,fakat bi takım sorunlar yüzünden alamayan,sonradan samimi ortama karışan arkadaşlar olaraktan ankete katılırım tabi:)
Motosiklet kullandım,ama motosikletim yok ayrıca görüştüğüm motosikletli arkadaşımda yok:salut:
Ama sizler varsınız:rendeer:

Hadi kalalım o zaman...sağolun bize sahip çıktığınız için arkadaşlar...

Motor sinavinida psikopota baglamislar, 20 gunde okuyorlar sinavlari oss'ye bu isi veren arkadaslarin kulaklarini cinlatiyorum hergun... Ehliyetsiz oldugum bu sure icersinde de arabanin sunroof'unu acaraktan motor ambiansi yaratmaya calisiyorum moda giriyorum filam :)

Olmezde sag kalirsam alicam kendime bi racing, ders filan aliom simcik hocam cok iyi adam. Bisiklete binmeyi beceremeyen ben 50 cc scooterdan baslayarak 250cc'ye kadar geldim. az daha ders alirsam, gozum keserse alcam bi hayabusa, hayalbuysa kral benim hoba! Darisi diger motor sevdalisi arkedeslere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar