Sanal Modifiye Yapılır

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaşlar daha önce grafikerlik yapıyorumdum sitede gördümki sanal modifiyeye ihtiyaç var bundan sonra motorunuza fln eklemek istediginiz bi parça olursa burdan yardımcı olabilirim

Bi alt konudaki motor için yapılmış bi modifiye sticker fln çok kötü duruyordu. .sade bi çalışma

saol bu ön cam daha hoş gözüküyor. o parlayan noktalar ne anlayamadım
birde şu motosikleti bi modifiye edermisin kardeşim bi göreyim nasıl şekiller yazılar çıkıcak ortaya

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
saol bu ön cam daha hoş gözüküyor. o parlayan noktalar ne anlayamadım
birde şu motosikleti bi modifiye edermisin kardeşim bi göreyim nasıl şekiller yazılar çıkıcak ortaya

sellektör yapıyor :D kontak açık kalmış :) ben genelde sert görünüşlü makineleri severim ondan dolayı hella flush kaplama fln yaptım en güzel bu şekil göründü benim gözümde orjinalligini bozmayacaksın

bildiğiniz güzel desenler nelerdir bu diversion f beyaz renk için bir uygulama yaparsanız bende ona göre birşeyler yaptırabileyim. teşekkürler

Aslında zaman olsa 3dsmax le bende yardımcı olurdum. İstenilen parçayı modelleyip kompozitleyebilirdik fotoğrafa. mesela şu egzostu taksak nasıl durur .Arkaya topcase vs. Yada baştan modelleneblir. Ama kim uğraşıcak şimdi :D

Aslında zaman olsa 3dsmax le bende yardımcı olurdum. İstenilen parçayı modelleyip kompozitleyebilirdik fotoğrafa. mesela şu egzostu taksak nasıl durur .Arkaya topcase vs. Yada baştan modelleneblir. Ama kim uğraşıcak şimdi :D

yav parası neyse veririz bi uğraşıver lütfen :)

Sanal modifiye :)
Nedim bu ne yaa.
Hayır modifiye olayını pek sevmem, bi de sanalı mı çıkmış :)
Ne cahiliz arkadaş.

Tebrik ederim bu arada.

sanal sex oluyorda sanal modifiye niye olmasın :)) kağıt üzerinde bilgisayar üzerinde örnek çıkarıp reelde uygulamak sanal yani bilgisayar ortamında gerçekleştirilen anektodlar

Tamam o zaman son günlerde kafamı kurcalayan bir istek yapayım:
İleride almayı düşündüğüm motosikletlerden biri CBR250 için 40-50lt bir topcase ve uygun ölçülerde yan çanta eklemesi nasıl durur acaba?::baaas::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pek fazla ilgi görmedi bu başlık anladigim kadarıyla..ose isimli arkadaş bu işe devam ediyormusun motoruma bir kaç modifiye sticker çalışması yaptırmak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar