Sanal İlişkiler...Dostluklar Aşklar V.s

Tv de müzik dinliyordum altta millet özellikleini yazmış sonuna cep telefonunu yazmış bir kaç tane okudum birine gülmekten öldüm::dalga::

Merhaba ben İstanbuldan refik 180 boyundayım başıbağlı, dinine düşkün bayanlarla tanışmak isterim numaram 05xxxxxxxxxx tkr 05xxxxxxxxxx

Mustafa sende dene bence şansını:p

Onların dinleri değişik bilmiyon mu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çokk basit çok ucuz ilk bi kaç gün yazışıyorsun sonra ne selam ne sabah siliyorsun geçip gidiyor ya anladık asosyalsinde arkadaş slm veremiycek kadar da aciz olmaz ki insan..500ün üstüne kişi silmişimdir...Saçma..

Yaşayan var ama internette değil telefonla :) 8 yıl önce yanlışlıkla aranan telefon sayesinde hala çok güzel giden bi ilişkim var :)

Evet sen beni aramıştın keçim nasılda hatırladım sımdı o günü :)

abooo , siz öylemi tanıştınız :) tabii buldun gül gibi cocuğu , kaçırmak olmaz :p
düğün ne zaman düğün ? Burgazda olursa gelirim düğüne :):):)

abooo , siz öylemi tanıştınız :) tabii buldun gül gibi cocuğu , kaçırmak olmaz :p
düğün ne zaman düğün ? Burgazda olursa gelirim düğüne :):):)

Yoo o buldu gül gibi kızı kaçırmaz tabi, yanlış hatırlıyo arayan ben değildim Emrah'tı :p
Düğün askerden gelince,iş bulunca ve evlenicek parası olunca :) O zamana kadar beklersen Burgazda olur,bekleriz :)

Yoo o buldu gül gibi kızı kaçırmaz tabi, yanlış hatırlıyo arayan ben değildim Emrah'tı :p
Düğün askerden gelince,iş bulunca ve evlenicek parası olunca :) O zamana kadar beklersen Burgazda olur,bekleriz :)

pınarhisarlıyım , 30 km gelmek pek zor olmaz sanırım :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar