Sanal alemde gezmek ve kuraklık yaşadığımız şu günlerde serinlemek isteyenler buraya!

Motosiklet dostları,selam. Uzun yol anlamında cumartesi sabah 1 super light 150 cc, 2 super shadow 250 cc olmak üzere
Toplamda 3 motor 6 kişi Mersin’den geziye çıktık. Prof. Fatih hocamızın öncülüğünde, Tarsus’ta parkta molamızı verdik.

Yolumuz uzun olduğu için zaman kaybetmeden ,Çamalan,Tekir yaylası,Pozantı ,Niğde yollarına çıkıyoruz.

Sonunda Kayseri yolundayız.Yahyalıya ulaşırsak oradan Kapuzbaşı şelalesine varacağız.

Artık etli pide zamanı,açlıktan bittik.

Mola verdiğimiz yerde,BP nin Kayseri de çekilen reklamında yol ver dağlar türküsünü seslendiren ozan Cuma ile fasıl yapıyoruz.

Yazılar ilginç yazılmış !

Nihayet 360 km sonunda Kapusbaşı şelalelerine ulaştık.Dağın üzerindeki kar sularının erimesi ile oluşan 7 göl,suları kendine bulduğu yollar ile dağın muhtelif yerlerinden dökülmektedir.

Gitmeyi arzu ederseniz dublex ağaç evlerin günlük kirası 30 ytl, kişi sayısına bakılmıyor. Cep telefonu,televizyon,radyo çekmiyordu. Geceleri oldukça soğuk bir havası vardı. Et tava nefis yapılıyordu.

Toplamda 720 km yol kazasız ve hasarsız tamamlanıyor. Saygılarımla.:bounce:

Son düzenleme:
sevdiğin insanlar+doğa+yeşil+su+en önemlisi uçmanın tadına vardıran,huzuru taaa içten yaşatan motorsiklet.....devamı dileğiyle....

içimizi açtınız ...güzel gezi olmuş..içelden bir güwencin vardı bilmem bilirmisin kaybolduda onu merk ettim tanırmısın..yeniufuklara yeni yollara kazasız belasız ulaşmanız dileğiyle hoşca kalın

Telefon Yok... Radyo Yok... TV Yok...Mükemmel bi gezi olmuş bi anda içim geçdi yaf...Devamını bekleriz...

Guwencin çok sevdiğim dostumdur. Aramızda değildi bu gezide. Kendisi gv 250 ile mersin-istanbul arası gezi yaptı en son.Cemal bey teşekkürler.
cyberm,zaten dinlenmek istiyorsan herşeyden uzaklaşman için olanaksılıklarda bir çeşit olanak olmaya başlıyor! Tek endişem kross tutkunları için ideal olan yolda chooper arıza verirmi korkusu olmuştu! :p

Abi ben mekana bittim... Bi ara adresi alim senden de bi planda biz yapalım :cat:

Necobey,resimlerle geziyi süslemek adına yolu en az 1 saat uzatmış olduk ama değdi.:) By mükemmel sağolasın. :bounce:

Çok güzel gezi olmuş. Burdaki gezi yazılarını gördükçe hergün gezmek istiyor insan. Şu işler olmasa da sadece pazar gününe mahkum kalmasak.

cyberm, ordu'dan gelmeyi düşünüyorsan mesafe oldukça uzak olacaktır. Suzuki V-Strom 650 banamısın demez gerçi :)
Niğde-Kayseri ana yolunda,kayseriye girmeden önceki Yahyalı ilçesine dönüyorsun. Yaklaşık 80 km vadiye iniyorsunuz. Ben bukadar uzun ve derin bir vadi pek görmedim. İnsanları son derece samimi,dejenere olmamış kimden yardım istesen ince yol ayrımlarında destek olacaktır. :wiinkk:

Of be ne güzel görüntüdür yahu, teşekkür ederiz.. Umarız her geziniz böyle kazasız geçer :)

elinize saglık güzel gezi oralara endro motorla gidip etrafıda gezmenizi tavsiye ederim çok güzel yerler var.geçen ay bizde oradaydık.belki resimlerimizi görmüşsünüzdür geziyazılarında iyi sürüşler komşular.

Motosiklet üstünde her gezi bence çekirge misali... Yalnız üniversitedeki hocalarımız gezi usul kaidelerini bildiğinden,önde koşmadılar sağolsunlar. Temkinli ve dikkatli,dağılmadan seyrediyoruz. :cat:
Kuroscu biliyorum. Bu yollar tam sizlik. :)

Küresel ısınma umarım buralarıda tehlike eşiğine sürüklemez! :pale:

ali yıldız : gerçekten harika yerler 9 ay kaldım tarsusta bi şalale ortamı yapamadık okadar da yer gezdik halbuki

Ali kardeşim,Tarsus şelalesi de güzel ama küçük. Gezersin inşallah. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar