San Marino'da Kenan Sofuoğlu Birinci

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda, San Marino Grand Prix'sinde birinci oldu.

Şampiyonada sezonun 6'ncı yarışı, San Marino'daki Misano Adriatico pistinde koşuldu. Kenan Sofuoğlu, 36.44.023'lük derecesiyle yarışı birinci sırada tamamladı.

Kawasaki DeltaFin Lorenzini takımı adına yarışan Sofuoğlu, böylece Avustralya Grand Prix'sinin ardından 2. birinciliğini kazandı.

Yarışta 2. sırayı, 36.45.251'lik derecesiyle Fransız Jules Cluzel, 3'üncülüğü 37.04.620'lık derecesiyle İtalyan Alex Baldolini elde etti.

Sofuoğlu, 106 puanla genel klasmandaki liderliğini de sürdürdü. Sıralamada Fransız Cluzel 84 puanla ikinci, Büyük Britanyalı Sam Lowes 76 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Kaynak: Ntvspor

Ekli dosyalar

• kenansanmarino2012.jpg
    kenansanmarino2012.jpg
    29.9 KB · Görüntüleme: 9,856
6. virajda 1. liği aldı, baştan sona kontrolünde götürdü ve kazandı. Bu senenin sonunda SBK da görmek istiyoruz artık kendisini...

bu kategoride artık kendini kanıtladığını düşünüyorum kenanın

Kenani cani gonulden tebrik ediyorum. Basarisinin devamini diliyorum. Ama tek yaristaki birincilik ile kesin sonuc cikaramayiz. Bu basarinin tum sezon devam etmesi lazim. O zaman basari bir seylere donusuyor. Ama Kenan tum sezon bu basarisini devam ettirir ise, kesinlikle SBK sponsorlari ona goz diker.

Bravo Kenan Sofuoğlu. Her hareketi ile örnek aldığım motorculardan birisi Şampiyon ol yine bu sene Dalgalandır Türk bayrağını göklerde

işte bu insan türk oglu türk. fransız italyan görünki turkler her alanda vura vura geliyor. helal sana sofuoglu gururumuzsun.

Yarışı izledim evde gerçekten çok heyecanlandım :)

arkasındaki Fransız pilot zorladı baya son 2 turda bıraktı kenanı :)

Seni Seviyoruz Kenan abi :)

Kenan çok ölçülü yarıştı. Lastikler kesinlikle anahtar, diğer pilotlar motordan maksimum performansı almak için ayar yaparken Kenan daha çok lastiklerin bitmemesi için gerekli olan ve son turlarda hızlı gidebileceği bir ayara odaklanıyor. Çokta iyi yapıyor. Kenan 1'39.629'la yarışın en hızlı 3. turunu atmış, son 2 turu da yanlış hatırlamıyorsam 1'39.7 - 8 civarıydı. Aşınmış lastiklerle oldukça iyi dereceler, zaten son 2 turda arayı açıp yarışı kazanmasına olanak sağladı.

cvf55.jpg

PDD1k.jpg

Bu arada eurosport nadiren de olsa çingenelik yapmayıp erken kesmedi yayını. Kenan podyumdayken İstiklal Marşımızı da dinlemiş olduk...

Kenan biraz yaş oşarak podyumda büyükmü kaldı ne:cherry:

Bu sene rakiplerinin tecrubeye karşı yapabileceği pek birşey yok.. Gerekirse 2. olur 3-4. olur puan farkını kolay kolay kapattırmaz..

Tebrikler,başarılarının devamını diliyor,canı gönülden destekliyorum...:rendeer::cat:

Cahilliğime verin bişeysormak istiyorum. Neden Kenan'ın sağ eldiveni ve çizmesi mavi renklide solları kırmızı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar