Samsung Galaxy S4 - Samsung'a yaklaşmayın.

Moderatör
Samsungun malzeme kalitesini herzaman apple'dan eksik görmüşümdür,
lakin bende telefonuna yahut diğer eşyalarına çok ehemmiyet göstermeyen biri olarak herhangi bir kılıf olmadan kullandığım Samsung galaxy s II telefonumu 4.kat yangın merdivenlerinden ilk 2 kat merdiven vasıtasıyla kalan 2 katı da direk beton zemin üzerine düşmesi neticesinde
"bu sefer kesin kırıldı.."
diyerekten merdivenlerden inerken 3. katta batarya kapağı,
2.katta batarya ve zeminde de telefona ulaşarak topladım,
işin garibi ekran üzerine düşmüş cihaz belkide köşesi üstüne düşüp sonradan o şekilde kalmış olabilir,
sıkıntısız bir şekilde çalıştı,
aradan 1-2 saat geçince hafıza kartını okumadığını farkettim,
arka kapağı açınca hafıza kartının olmadığını görüp düştüğü yerde hafıza kartınıda bularak kullanıma devam ettim,
yani uzun lafın kısası benden geçer not aldı bu telefon,
daha da bu şekilde kırılmadıysa ne yapalım üzerinden arabayla mı geçelim?

Gecen sene bu zamanlardi sanirim. Gozum kaldiydi o telefonda, ondan dusmustur.
Not : Markalari suclamaktansa servislerini suclamak daha mantikli degil mi ?

Gecen sene bu zamanlardi sanirim. Gozum kaldiydi o telefonda, ondan dusmustur.
Not : Markalari suclamaktansa servislerini suclamak daha mantikli degil mi ?

Tamamda benim muhattabım genel merkez? Son olarak oraylada görüştüm. Umursamadılar bile. Bu markanın daha üst bir kurulu var mıdır?

Moderatör
Tamamda benim muhattabım genel merkez? Son olarak oraylada görüştüm. Umursamadılar bile. Bu markanın daha üst bir kurulu var mıdır?

Servis ve distuributorler olarak duzeltiyorum o halde cumlemi :)
Samsung'un Turkiye distrubitorunde(distributor, distiributor, distbilmemne) is yoktur o zaman.
Gerci hangi dunya markasinin Turkiye distrubutoru duzgun ki?

Ben bilgisayarcıyım Samsung HDD lerde çok problem yaşadık. Resmi kurumun birine verdiğimiz harddisk resmen çok kötü şekilde bilgilerle beraber yok oldu. HDD leri aslında seagate samsung etiket vuruyormuş. Kısaca her sektörde var ama herşeyi kendi üretmiyor marka adını kullanıp ürün satıyor. Bir çok kez monitorlerinde cok sorun yasadık. 2 yıl dan sonra saat varmış gibi 10+ monitor tek tek arızalandı. Her ürünü böyle değildir ancak şahsen samsungu sevmiyor uzak duruyorum. Telefon tercihim samsunga hiç bakmadan sony oldu,laptop vs. ürünlerde garantisini bildiğim için sony e güveniyor pahalıda olsa tercih ediyorum.
Umarım sorununuz çözülür paranızın karşılığını alamamak gerçekten kötü bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar