Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel olmuş. Seleye, ışıklara bayıldım. Ama öndeki beyaz el yazısıyla Red Devil pek hoş olmamış. Onu başka türlü birşey yapsan... Hmmm, aklıma gelmiyor ama, şöyle daha sert, daha ciddi...
Çok güzel olmuş. Seleye, ışıklara bayıldım. Ama öndeki beyaz el yazısıyla Red Devil pek hoş olmamış. Onu başka türlü birşey yapsan... Hmmm, aklıma gelmiyor ama, şöyle daha sert, daha ciddi...
öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkürler rigel abi bende öle bişey düşünüyorum ama bulamadım eğer yazı şekli bulursan sevinirim önerilerinizi bekliyorum başka yapılcak şey var diyosanız söyleyin bu benim için iyi olur
ilk resimdeki egzoz ucuyla son resimlerdeki farklı galiba son resimlerdeki egzoz ucu hoş olmamış birde aynaları plastik siyah ışıksız olanlarından takarsan daha hoş olur gibime geliyor siyah ve kırmızı hem daha sade olur emeğine sağlık:cat: