Samsun'dan devilcerkez'ten herkese selam

Motosiklet net güzel bir site.yapımcılara sonsuz teşekkürler öss dönemine kadar yazıcam öss bitincede ya CBR 125 R yada twister alıcam tekrar yazmaya ve okumaya devam edicem...

Baya planlı programlı gelmişsin devilcerkez, aramıza hoşgeldin :cat:

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin kardeş, açmış olduğun başlığa zaten birkaç öneri ve eleştiride bulundum. Ayrıca almayı düşündüğün iki motor hakkında da sitemizden yeterince bilgi toplayıp kararını verebilirsin ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldın dostum.

devilcerkez' Alıntı:
Motosiklet net güzel bir site.yapımcılara sonsuz teşekkürler öss dönemine kadar yazıcam öss bitincede ya CBR 125 R yada twister alıcam tekrar yazmaya ve okumaya devam edicem...

burada neler yapıcağınla ilgili bir liste oluşturmuşsun o yüzden yazmıştım, planlı programlı diye. :cat:

(resme tıklansın bence sorun yok)

slm

kusura bakma dostum bir foruma başlamıştım geçenlerde adamların yazmadıkları kalmadı resmen istemediler ben ondan tedirgin oldum.en kötü günümüz böyle olsun şerefeeee :mtnet3 mopedsmile: :hiding:

Süper Moderatör (BBRR)
aramıza hoşgeldin :rendeer:
çiğ insanların sayısının az olduğu bir yerdesin :cat:
danger0 ağır abilerdendir kimseye alltan laf sokmaz söliyeceği varsa alenen söler :cherry:

devilcerkez, yanlış anlaşılma oldu sanırım,önemli değil, olur böyle şeyler. doğru siteyi buldun sonunda :cat:

BBRR görüşün için teşekkürler :rendeer:

öss de başarılar..iyi bölüm kazanırsan kötü motor al!..üniversitenin kıymetini bilirsin..hadi hayırlısı kardeş hoşgeldin. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar