[Samsun - MT]

heeeey samsun ekibi eger buralardaysanız sızlere bır sorum var ... Ehlıyet alacagım B ve A2 Bafrada ki kurslar sirketleşmişler yani hepsı aynı parayı alıyor.Samsun veya 19 Mayıs da daha ucuz surucu kursları mevcutmudur ? ? Yardımcı Olurmusunuz ? (özel mesajla cevap verebılırsınız)

selam arkadaşlar.çocukluğumdan beri istediğim şeye ancak 20 gün önce kavuştum.yılda 2-3 kez samsuna geliyorum.ama sırf ailemim haberi olmasın diye,herzaman ki gibi ya uçakla yada arabayla gelmeye devam edeceğim.am yineden sizlerle tanışıp, haberleşmek isterim...kendinize iyi davranın:)

SLM BENDE YENI KATILDIM YBR 125 ALDIM HERKESE KAZASIZ SURUSLER SAMSUNDA GEZILER VARMI ACABA

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

slm bende atakumdayım gezıler olursa gelırım ama rodajdayım fazla hız yok

merhaba arkadaşlar samsunlular olarak gezi düzenliyomusunuz ?? eğer varsa böle organizasyonlarınız merzifondan dan katılmak isterimm :)

Selam Arkadaşlar.
Uzun yol yapmayı düşünen yada kısa mesafeli gezilerde şehri keşfetmek isteyen özellikle cruiser tarzı motor kullanan arkadaşlar var ise tanışmak beraber sürmek isterim.

Motosikleti
Honda Crf250L
SAMSUN MT; 1 ay sonra festivaliniz yapılacak ama hiç birinizden duyuru, davet, bilgilendirme..vs yok...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
8-9-10 Haziran tarihlerinde Samsun Doğuparkta Motosiklet festivali yapılacak
bana da şimdi haber verdiler
detayları iletirim öğrendikçe

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben Samsun çarşambalıyım, ancak yazları samsundayım.Samsunda 2. el hyosung gt250 r bulabilir miyim ? Burayı takipteyim gezi vb. organizasyonlarda ben de varım

Festivale katılım için tüm bakımları yaptırdım fakat arka lastik bulamazsam gelemeyeceğim sanırım :)

Aslında festivale gitme niyetim vardı ama motorun bakım işleri çıkınca yattı. Haydut bu cumartesi bakıma girecek. Neyse seneye artıkk...

Bu arada birde Batum festivali var. O kaçmaz :)

Selamlar, Samsun bafralıyım.. cok uzun zaman bekledim motor sahibi olmak için ve yaklasık 9 ay önce Kawasaki Ninja 250R sahibi oldum.. Bu yaz fırsatım olursa Samsuna motorla gelmeyi düşünüyorum.. Eğer sizde müsait olursanız geldiğimde Samsunumun güzel insanlarıyla oturup muhabbetin belini kırmak isterim.. Ninja 250 R sayfasında aktif olarak katılımcıyım ama buraya bakmayı ilk defa akıl ettim. selamlar tekrardan..

tühhhh bende şimdi gördüm festivalin afişini bende diyorum ordu giresun trabzon plakalı ne kadar çok motorsiklet geçti ya adamlar nerden geliyorlar ben kendi şehrimdeki festivalden haberim yokk:pr:

bu 1 saat içerisinde samsundayım arkadaşlar şu an otobüsteyim halen daha vınn modem ve laptop faydaları :)

gelişimi kısaca özetlemem gerekirse
samsung markası için bir roadshow tanıtım aktivitesi dahilinde iş amaçlı bir gezideyim ve pazartesi sabah erken saate kadar samsundayız. buradan trabzona yol alacağız
yeşilyurt avm veya merkezde tırımız ile tanıtım aktiviteleri yapılacak cumartesi pazar günleri
aktivite boyunca tek izin günümüz olan yani yarın boş günüm bunun haricinde hafta sonuda görüşmek isteyen arkadaşlarım olursa aktivite alanına gelebilirler

siteden mesaj atabilirsiniz arkadaşlar
hepinize bol rüzgar ve keyifli sürüşler dilerim

trabzonda nereye geleceksiniz, pazar günü uğramaya çalışırım, hatta uğrarım :)

pazar gunu aksamıda burada konaklama yapıp sabah trabzona yol alacagız
Nerede olacak bılmıyorum muhtemelen forumda oluruz trabzonda

Selam arkadaşlar.uzun yol gezisi yapmak isteyen arkadaşlar varsa,biz iki arkadaş TURHAL dan çanakkaleye gitmeyi düşünüyoruz buyursun. motorlarımız SYM scooter.250cc ve 400cc dir.aynı tarz olursa iyi olur.TOKAT SİTESİN DE GÜZERKAHI BELİRTTİM. Bi bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar