Samsun"lu mucidin motosikleti...

bakın dostlar böyle insanlara yurt dışında daha iyi fırsatlar veriliyo ve türk mühendisler yurt dışına gidiyo ve biz de havamısı alıyoruz... türkiyeden böyle konularda bi cacık çıkmaz.. yanıyorumda o adamların emeğine yanıyorum... belki elimizden tutan olur diye bişeyler yapıyorlar devlet hemen tepesine biniyo vergi falan ...:farao:

Kartal23' Alıntı:
bakın dostlar böyle insanlara yurt dışında daha iyi fırsatlar veriliyo ve türk mühendisler yurt dışına gidiyo ve biz de havamısı alıyoruz... türkiyeden böyle konularda bi cacık çıkmaz.. yanıyorumda o adamların emeğine yanıyorum... belki elimizden tutan olur diye bişeyler yapıyorlar devlet hemen tepesine biniyo vergi falan ...:farao:

abi bazen cehennemdemiyiz diye düşünmüyo deilim.. :pale:

Samsunlu Hakan Bey dün CNN Türk'de Okan Bayülgenin konuğu idi. Herkes adama mucit diyor adam inatla ben mucit değilim diyor çünkü bunlardan daha önceleri yapılmış olanları var diyor. Okanda adamla ti geçmeye başladı. mucit ve icat şeklinde. Dünkü sohbetleri çok hoştu inşallah böyle insanların önünü herzaman ki gibi baltalamazlar.

hangi tür olduğu belli olamsada (race,chopper..) bu motor touringe daha yakın.. bu arda bu motor geniş teker çapıyla araziye ,yüksek engellere daha uygun.. zaten star wars daki alet de buna uygun diye düşünülmüş ve yapılmış sanki. bu tekr çapı ve hafiflikler her tepecikten atlar bu yahu ..fakat denge iş inasıl olur bilmem
0,3772,107752_6,00.jpg

Akira' Alıntı:
Burada zamanında birtane de motor paraşütle işe gidip gelen bir adam vardı. O da televizyona çıkmıştı. Neden sonra yüksek gerilim hattına takılıp 5 saat sallanınca toplu taşıma araçları daha cazip gelmişti arkadaşa.

O motorlu paraşütlü arkadaş bu tekerliği yapan samsunlu mucit ile aynı kişidir :cat: dün akşam Okan Bayülgen 'in haber makinasının canlı yayın konuğuydu CnnTürk 'te

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
komtan' Alıntı:
O motorlu paraşütlü arkadaş bu tekerliği yapan samsunlu mucit ile aynı kişidir :cat: dün akşam Okan Bayülgen 'in haber makinasının canlı yayın konuğuydu CnnTürk 'te

Yapma yaa.:cyclopsan

yüksek gerilim hattına takılıp 5 saat sallanınca toplu taşıma araçları daha cazip gelmişti arkadaşa

Gelmemiş demek ki.:mrgreen: (Bu konudan da bahsetti mi ? )

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
moto-strane-10.jpg

la herkes yapmış.bitanede bizden çıksın.vatandaşı desteklemek lazım:cat:

yalnız benim bildiğim bu aletin çok büyük bir sorunu var, o da frenlerinin olmayışı..aslında, frenleri var ancak frenleri çok sıktığınızda sizde tekerin içinde dönmeye başlıyosunuz, ki hiç hoş bi durum değil..

son fotoda gördüğünüz adam bu alet için yıllardır çalışıyo, en sonunda arkaya öyle bi kanat yaptı, fren konusunda daha yardımcı olmmuş galiba ancak fren sorunu bildiğim kadarıyla çözülmüş değil..zaten o yüzden ayaklarıyla durmaya çalışıyorlar...

hatta bundan çok daha farklı olarak, yapılmış prototipler var, tek teker üstünde duran motorlar..yine fren problemi yüzünden hayal ürünü..

Güzel bişeye benziyo ama binmeden bişey diyemem.
Ya bide herkes bişeyler yazmış işte bu motordan ben gördüm falan filan dye Türk lerin en büyük özelliği ne bilmiyomusunuz arkadaşlar.
Bilmeyenler için söliyim kopya çekmek

Süper Moderatör (BBRR)
Ya bazı arkadaşlar inatla yok bu daha önce yapılmıştı...bu çalıntı ...şeklinde olaya yaklaşmışlar bizde bu yeni bir buluştur demedik adam oturmuş atölyesinde böle bişey yapmış..içinizde orange caunty choppers ı seyreden vardır muhakkak ..adamların işi kolay alo motoru yolla alo benzin deposunu yolla alo elektirik aksamını yolla ..yaptıkları bi şase bikaç kaynak gelsinlerde o motoru türkiyede yapsınlar bakem ...

-alo motoru yollayın şase hazır
*nası bi motor abi
-1800 cc 4 silindir v motor
*yok abi o size çıkma BMC motoru verelim hemde dizel
-1800 cc v 4 silindir lütfen
*abi patron dışarda gelince biz arayalım seni
*( 1 hafta sora) abi patron baktı yok o motordan bide napacakmış diye soruyo
-chopper yapıyoruz custom
*haaa tamamda anlamadım ben
-1800 cc v twin 4 silindir.
*1800 olursa 8 silindir iyi olur diyo patron
-1800 cc 4 silindir
*abi geçen bi mersedes kaza yaptı bi motor var cillop gibi onu yollıyak sana
-1800 cc v twin 4 silindirmi
*değil abi 2400 cc ama olur bu diyo patron
-1800 cc v twin 4 silindir lazım
*abi patron rus pazarına baksınlar diyo bide olcay abi varmış mobilyacılar sitesinde motorlara kamera falan takıyomuş onada bi bakın diyo patron ...:mrgreen:

TycOOn' Alıntı:
böyle bir alette ani fren yaparsan ne olur? bence içindeki kişi ile beraber komple döner taki bir yokusa denk gelene kadar gider haralde!

evet ya o alet nasıl duruyor ?:cyclopsan

bu makinanın fren kitlediğini düşünmek bile istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar