samsun daki cılgınlar...iddalı fotolar

hheheheheeee bak bu yorumlar hoşuma gittii motorumun selesi yükseldi..... bu işler boş işler diyenler var ama bu boş işlerle cok ünlü olanlar varr...hatta bu boş işlerde cok iyi para kazananlarrr....biz ise arada yapıyozz..bende isterdim herşey tam takır olsun ama olmuyo işteee:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör (BBRR)
lütfen mesajlardaki uslüplere dikkat edelim unutmayınki bir chat odası gibi geçici yazılar değil .............

Son düzenleme:
yaa bizim aşıklar gibim atışmamızı yanlış anlamışalr ondan kapatıldıydııı...bi sürelihinee ama tekrara yayında işteee...

şidilikk yokkk...ama olacak inşanlah daaaa!bizden ayrılmayınnn..reklamlardan sonra burdayızz

aman dikkat kafa göz yarmayasın resim uğruna :) kaskı da takmayı ihmal etme:cat:

hims evet bu sefer öyle yaapacaz abi..ama aklımıza bişe gelmiyor acaba ne yapsak diye düşünüyorumm..bi fikrin varmııı?? bide kar yağmasını bekliyoruzz belki bişeyler cıkarrrırızzz:)

onları gördüm bizi aşar o işlerrr...daha basit ama janjanlı bişeler olmalı...

hepimiz birbirimizi düşünmek zorundayız korumasız yapılan herşey birimizin kaybına neden olabilir bu neden le yaptığınız hareketler güzel ama ilk önce sizler kendinizi düşünmek zorundasınız korunmasız asla motorsiklet kullanmayalım önce kendimize saygımız olsun.hayat bu kadar ucuz değil arkadaşlar giden geri gelmiyor.saygılarımla

hocam genç öl cesedin yakışıklı olsun demişsin.. kazadan sonra nasıl bir yakışıklılık bekliyosun.. :p :cherry:

güsel resimler .sana r6 yakışır..ölümü aklına getirme derim ben .kırklareli'den samsun'a bol selammm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar