Şampİyonuz..tebrİkler İÇİn Siraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin İl Temsilcisi
bende diyorum sizide görüyoruz avrupada tromsö facialarını unutun sanırım :queen:

bir de pendik faciası var
avrupada bir köy takımına 7-0 yenilmesi var

bu arada bir arkadaş, bizlerin (elhamdüllilah cimbomluyum) federasyonda eniştemiz sayesinde şampiyon olduğumuzu yazısını okudum. ee de ki türkiyede var, UEFA kupasını kimin eniştesi verdi bize? devlet bile galatasaray'a yardım edecekken en çok figanı kim kopardı da yardım engellendi ve türkiye ligleri çöktü? siz bence türkiye şampiyonluk kupasını aldığınıza boşuna sevinmeyin, çünkü :

1- gidin kendi fenerbahşe cumhuriyetinde kendi liginizi kurun, kumda oynayan çocuklar gibi kendi kendinize sevinirsiniz her sene

2- şampiyon olduğunuz için avrupya gideceksiniz. kendi cezanızı kendiniz kesiyorsunuz demektir. bakalım bu sene kime yenilip de komikleşeceksiniz.

keşke başarılı olsanız da ülkeye ouan getirseniz. hala galatasarayın ekmeğinden yeyip kupalara üst torbalardan giriyorsunuz. sizinki yemek yediği tabağa tükürmek oluyor. ama sizin için değil bu ülke futbolu için bari 1-2 puan getirinde çorbada tuzunuz olsun. hem bu arada inşallah 2. uefa kupası da türkiyeye gelmiş olur(hayal işte) insan umut etmeden yaşayamıyor değil mi?:bounce:

ama yine de bir galatasaraylı asaletiyle sizleri tebrik ediyorum :rendeer: . bir hafta boyunca fenerbahçeye hiç penaltı verilmiyor deyip de aynı hafta penaltı kazandığınız için de tebrik ediyorum :farao: . haa unutmadan, avrupaya gittiğinizde orada da şenes erzik var ve tanıdığım tek iyi fenerbahçeli o, selam söyleyin. belki size bir enişte bulur :bounce: :farao:

yürekçe;670374' Alıntı:
bir de pendik faciası var
avrupada bir köy takımına 7-0 yenilmesi var

bu arada bir arkadaş, bizlerin (elhamdüllilah cimbomluyum) federasyonda eniştemiz sayesinde şampiyon olduğumuzu yazısını okudum. ee de ki türkiyede var, UEFA kupasını kimin eniştesi verdi bize? devlet bile galatasaray'a yardım edecekken en çok figanı kim kopardı da yardım engellendi ve türkiye ligleri çöktü? siz bence türkiye şampiyonluk kupasını aldığınıza boşuna sevinmeyin, çünkü :

1- gidin kendi fenerbahşe cumhuriyetinde kendi liginizi kurun, kumda oynayan çocuklar gibi kendi kendinize sevinirsiniz her sene

2- şampiyon olduğunuz için avrupya gideceksiniz. kendi cezanızı kendiniz kesiyorsunuz demektir. bakalım bu sene kime yenilip de komikleşeceksiniz.

keşke başarılı olsanız da ülkeye ouan getirseniz. hala galatasarayın ekmeğinden yeyip kupalara üst torbalardan giriyorsunuz. sizinki yemek yediği tabağa tükürmek oluyor. ama sizin için değil bu ülke futbolu için bari 1-2 puan getirinde çorbada tuzunuz olsun. hem bu arada inşallah 2. uefa kupası da türkiyeye gelmiş olur(hayal işte) insan umut etmeden yaşayamıyor değil mi?:bounce:

ama yine de bir galatasaraylı asaletiyle sizleri tebrik ediyorum :rendeer: . bir hafta boyunca fenerbahçeye hiç penaltı verilmiyor deyip de aynı hafta penaltı kazandığınız için de tebrik ediyorum :farao: . haa unutmadan, avrupaya gittiğinizde orada da şenes erzik var ve tanıdığım tek iyi fenerbahçeli o, selam söyleyin. belki size bir enişte bulur :bounce: :farao:

1-Bizde Cumhuriyet mitingi gibi FB mitingi yapıcaz merak etme sen haluk ulusoysuza karşı
2-biz bu sen kime avrupada hangi takıma karşı komik duruma düştük az macında yenilmeden elendik diyese ... 2001-2002 sezonunda erzurum macını hatırlatayım sana
3-asıl komedi adnan polatınız ve gs-psv macınız mac 2-2 bitti aslında kendi taraftarınız kendini psv filelerine yuvarladı tam bi komedi :queen:
4-artık gs nin emegi felan yok son 5 yıl için torbalar belirleniyor gs bile bu sene kacıncı torbadan girdi hatırlatırım
5-FB bu sene 13 avrupa macına cıktı 13 macta 5g 5b 3m aldı
gs 8 maca cıktı 2 g 2 b 4m aldı yani fb puan almıdı dimi hala senin gözünde :farao:

Son düzenleme:
şampiyon olduğunuz için avrupaya gideceksiniz. kendi cezanızı kendiniz kesiyorsunuz demektir. bakalım bu sene kime yenilip de komikleşeceksiniz.

tromsö gibi bi takıma yenilmeyeceğimiz kesin!!!

bu arada inşallah 2. uefa kupası da türkiyeye gelmiş olur(hayal işte) insan umut etmeden yaşayamıyor değil mi?:bounce:

Türkiye'ye 2. uefa kupası gelicekse bunu başarma ihtimalimiz sizden çok daha yüksek !!!

bir hafta boyunca fenerbahçeye hiç penaltı verilmiyor deyip de aynı hafta penaltı kazandığınız için de tebrik ediyorum :farao:

bu sezon fenerbahçe'nin bariz penaltıları çalınmadı (bunu ben değil, hakem ve spor yazarlarının çoğu söylüyor.)
ve aynı hafta dediğin o penaltı pozisyonu da bariz penaltıydı.o hafta tv de spor programlarını takip ettiysen, ahmet çakar (atv), cem papila (star), ömer üründül (trt-1) ve rıdvan dilmen (ntv) pozisyona direk penaltı dediler!!!!

Gaziantep İl Temsilcisi
anlamıyorum bu beşiktaş'lilari,galatasaray'lıları bu öfke neden tebrik etmek zorlarınamı gıdıyor 100 yıl şampiyonlugu tum fenerbahce camiyasına hayırlı ugurlu olsun ..........

BİR GÜN HERKES FENERBAHCELİ OLACAK

bir GALATASARAYLI olarak tüm fenerbahçe taraftarlarını kutluyorum:cherry:

Gülüyorum...

18 takımlı ligde 17 takım birlikte fener şampiyon olmasın diye yırtındı..yanlarına fedarasyon ve MHK yıda aldılar ..nolduuuuuu ..100. yıl ve destan devam ediyo ...
aman fener olmasında GS olsun dedi geçen sene BJK lılar.. Kutsal ittifak ya o kadar büyükki ne kutsal ittifak tanıyo ne MHk ne TFF.. ya başka ne gibi engel koyabilirseniz onuda koyun ...
Bu şampiyonluk analarının sütü kadar helal ... şimdi sıra alisamiyende tur atmaya kaldı ...

bu akşam bu coşkuyu yaşayan tüm FB lilere sevgiler diliyorum ..teşekkür etmemiz gereken kişi Aziz Yıldırım..yıldıramadılar yıldıramıyacaklar...

Ben böyle birşeye inanılmasına cidden çok gülüyorum:mrgreen: ...aslında ağlanacak hale gülüyorum ama Fenerlileri bunun aksine ikna etmek imkansız, çünkü buna inanmak içlerini rahatlatıyor...
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde başarı:cat: , benim gibi Avrupa'da hangi Türk takımı olursa olsun destekleyen halkımıza da sabır diliyorum...

Sonucta renklerine aşık olsakta bir spor.
Bu Sene biz Şampiyon olduk. Türkiyede dünyada Türk olarak yaşıyoruz.
Hepimiz motosikletciyiz. Boşverin eskiyi bırbırımıze dokundurmayı.:rendeer:

Saha da olan sahada kalıyor. İstemesekte küfürde ediliyor hakarette.
Eşim Beşiktaşlı, Eniştem Gs li , Enyakın arkadaşlarım Trabzonlu
Renk aşkının keyfini cıkartalım :wiinkk: Bunlar hayatı güzellikleri.:cat:

tum laflar bıryana fenerbehçe şampıyon takımımızı tebrık edıyoruzz:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

100.yılında şampiyon fenerbahce
hepimize hayırlı uğurlu olsun darısı 100.yılında olamayanların başına dıcem ama geçti artık geçtiiiiiiiiiii :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bizi çekemediler, yalan söylediler, iftira attılar
eniştelerini araya soktular, türlü dümenler çevirdiler
Youtube da bile bize demediklerini bırakmadılar

BİZ AĞZIMIZI AÇIP TEK KELİME ETMEDİK
FUTBOL DİLLE DEĞİL AYAKLA OYNANIR

VE SONUÇ
001.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
FENERBAHÇENİN BÜYÜKLÜĞNÜ TARTIŞANLARDA AKIL ARAMAK BİRAZ TUHAF OLUR

:flower: fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana .....::coool::

fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır he he :mrgreen: :rendeer:

bir GALATASARAYLI olarak tüm fenerbahçe taraftarlarını kutluyorum:cherry:

sanırım bu cimbomlu arkadaşdan alınması gerekn dersler var(hazmedemeyenlere ithafen........!) uzun lafın kısası ....hakedilmiş bi şampiyonluk fenerbahçe camiasını ve tüm fenerli dostlarımı kutlarım..

Her zaman her yerde en büyük Fener. Şampiyon Fener!!! olleeeyyy beaaa. şampiyonuzzz..

Fenerbahçenin 100. yıl şampiyonluğunu Kartal Yavruları olarak tebrik ederiz. Darısı 200e. Anca o zaman görürsünüz bi daha zaten :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:

hele bi gidin avrupaya,cekin sifiri,bu topici ozel olarak hortlatcam ve yazi yazanlara teker teker ozelden mesaj cekerek okumalarini isteycem.eger okuyabileceklerse.
agzinizdan dusurmuyonuz diyosunuz uefa kupasini super kupayi,sizde 0'i almak yerine kupayi alin bir gun,o zaman sizde konusun,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar