Şamil s-74 Türkiye'nin ilk spor otomibili

Görmüştüm baya önce. Maket değil ama maketin büyüğü olmuş bu. şasesi varmı yokmu belli değil 700 beygiri geçtim içinde 100 beygir motor varmı belli değil :cherry: yinede emeğine sağlık beyefendinin evinin bir köşesinde maket niyetine saklar karısı bey bunu atalım artık döküntü oluyor diyene kadar :cherry:

Eski bir haber.
Bir otomobil şasisi.
Bir fiberci.
Bir koltuk döşemecisi.
280.000 Euro.

Türkiye'nin ilkini bilmem de Rusya'nın ilk spor arabası marussia.
Fiyatı da 160.000 $. Bizimkinin tırnağı olamaz. :cherry:

b21b.jpg

marussia-b2-rear.jpg

Evet haber eskiymiş aslında ama araç daha 2 ay önce satışa çıkmış marka muamelesi görmüş:) Marussia da neymişki,ne o öyle modern spor hatlar,yaratıcı bir şekilde adının içinde ülkelerinin isminin geçmesi fuarlara çıkması falan:p

Ben de bir süper spor çizmiştim 2011 yılında. heralde şamile 10 basar :mrgreen: hyundai coupe'dan esinlendim. niye arabanın içi ve altı yok ben de bilmiyorum :cherry:
hyu.jpg

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Şamil değil kamil olmuş bu :mrgreen: bi de i k i y ü z s e k s e n bin yuro :santa:

paraya bak dalga geçiyor sanki o paraya ne arabalar var bu karton gibi araca kim verir o parayı araba yapacaksanız ucuz binek yapında belki satılır

esas maliyetin tamamı taktıkları dodge viper motoruna gitmiyorsa neyim.

Onu bunu bırakın da o arabanın bir bodrum katında imal edildiği dışarıyla tek bağlantısının anca bir insanın geçebileği bir kapı olduğunu fark etmediniz mi :cherry: araba 10 bin lira olsa ve alsanız bile ordan çıkaramayacaksınız yani.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Türkiyenin ilk spor otomobili yapılalı bu yıl tam 40 yıl olmuş olacak. Hemde 1-2 tane değil 274 adet üretildi ve hepsi satıldı. Çeşitli rallilerde ve yarışlarda hala boy gösteriyorlar . Kendi zamanının dişli arabaları ile başabaş mücadele ettiler.

stc163.jpg

Şamili ilk gördüğümde cüneyt arkının deli yusuf filmindeki kaka yapan araba geldi aklıma :mrgreen:

Her ne olsa emeğe saygı duymak lazım sonuçta belirli bi uğraş verilmiş ama bilmem kaçbin euro diyerek iş ticaret kurnazlığına döküldümü bahsettiğim saygı ortadan kalkıyor biraz

varmı anadol gibisi bee :) şamilmiş peh. maket arabamı o ? yemın edıyorum motorunu gormeden ınanmam

neyse yapmısız bızde bıseyler de , :) araba yapmak bu mu ? motoru bızım mı ? degıl. ben oyle tahmın edıyorum. tıpını yapıp motoru ıcıne koy sonra bızım malımız turk malı. tutmaz bunlaaaar. tam turk malı dusmanı gıbı konustum he :)

Konsoldaki 2 adet klima hava çıkışı fiat fiorinonun,dörtlü flaşör düğmeside megane 2 nin düğmesi:)

Şamil değil kamil olmuş bu :mrgreen: bi de i k i y ü z s e k s e n bin yuro :santa:

Kirildim gulmekten valla.Simdi kalite falan bilmem ama yani 21. yuzyilda bu sekil biraz ters kalmis.Cuneyt Arkin`in bi filmi vardi simdi adi aklima gelmiyor.Sirk arabasindan bozma bi araba vardi heryerinden bi silah cikiyordu.Ilk goruste o aklima geldi.Bunun alici olsa olsa parasini bilmeyen bi kolleksiyoncu olur.Oyle adamlarda sahibinden.com da aramazlar heralde diye dusunuyorum.

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Turk mali ise biraz temkinli olacaksin.Kesin malzemeden de calmislardir.

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Şamili ilk gördüğümde cüneyt arkının deli yusuf filmindeki kaka yapan araba geldi aklıma :mrgreen:
[url]http://img338.imageshack.us/img338/43/deliyusuf.jpg[/URL]

Her ne olsa emeğe saygı duymak lazım sonuçta belirli bi uğraş verilmiş ama bilmem kaçbin euro diyerek iş ticaret kurnazlığına döküldümü bahsettiğim saygı ortadan kalkıyor biraz

Aynen.Senin yorumu okumadan bende onu yazmistim.Demek ki sadece bana animsatmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar