Samanyolu TV 'de Malkoçoğlu var. İzleyin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malkoçoğlu Kurtbey.

* İnanılmaz vuruşlar. Yüksek grafikli dövüş sahneleri...:mrgreen:
* Duvardan atlama ve zıpmala pozisyonları. :cherry:
* At biniciliği hakkında ileri sürüş teknikleri:p:p

Şu anda Samanyolu TV'de... :cat: Kaçırmayın...:queen::queen:

reklam yapma lem :p git yüzünü yıka :p

Soap.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz açsak başlığı hoplardı....

Arkidişler burdareklam yapmayın diye.....:p:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçin siz dalganızı.
biz malkoçoğlu karamuratlarla böyüdük
bi tenhada yakalarsam öğrendiğim bütün teknikleri deneyeyim üstünüzde de görün siz :queen:

ayrıca dolby ses kalitesi ve hd ready görüntü kalitesini ve 3d grafikleri unutmayalım :p

Türkiyenin Siyasi İntiharı Yeni Osmanlı Tuzağı adlı kitapta Malkoçoğlu filmlerinin Kartal Tibet ve Cüneyt Arkın'ın ABD tarafından desteklendiği, Türkiye'de tekrar Osmanlıcılığa dönüşü sağlamaya yönelik çalışı,maların bir parçası olduğu anlatılıyor. Amaçları Türkiyeyi üniter yapıdan uzaklaştırıp federe yapıya dönüştürmek ve Ortadoğuyu ve müslümanları kontrol altında tutmak ve daha niceleri...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
iyi de Osmanlı nın amerikanın hiç sevmeyeceği bir yapısı daha vardı. emir almaz sadece emir verirdi ve dünyanın en büyük devletiydi.

Doğru söylüyorsun ancak Osmanlı son dönemlerinde yıkılmasına yakın dönemlerinde Hilafet sistemiyle yüzbinlerce müslümanı etkileyebiliyordu ve bu gücünü önce İngiltere sonra da Almanya için Sovyetler Birliğine karşı cihad ilan ederek kullandı. Amerikanın da istediği bu.(Kendisine bağlı hilafet ve böylece Ortadoğuyu kontrol etme imkanı)

Aslında bu konu uzar da gider . İyisimi hiç kasmayalım biz muhabbetimize bakalım. :cat:

Osmanlı geri getirilecek.

Mazot 1 YTL olacak
ABD ile Pakistan eşit olacak.
smoke.gif

arkadaşlar belki güleceksiniz ama dün otordum o filmi izledim çünkü işteydim vede cogu kanalı cekmiyordu olanlarda bakılacak zevkime göre bişey bulamadım en mantıklısı onu izlemekti

Türkiyenin Siyasi İntiharı Yeni Osmanlı Tuzağı adlı kitapta Malkoçoğlu filmlerinin Kartal Tibet ve Cüneyt Arkın'ın ABD tarafından desteklendiği, Türkiye'de tekrar Osmanlıcılığa dönüşü sağlamaya yönelik çalışı,maların bir parçası olduğu anlatılıyor. Amaçları Türkiyeyi üniter yapıdan uzaklaştırıp federe yapıya dönüştürmek ve Ortadoğuyu ve müslümanları kontrol altında tutmak ve daha niceleri...

Bir gücü yok etmek yerine kontrol altında tutmak en mantıklısı:wiinkk:

o kitabı okumadım ama şuna inanıyorum ki türklerin kurtuluş savaşına girmelerinin en büyük sebeplerinden bişri türk insanı bu güne kadar asla esaret altında yaşamamış olmalarıdır. şahsen ben bir türk gencdi olarak şuna garanti verebilirim. elimizdeki hiç bir düzen yıkılamazve var olan düzenin yerine daha iyi yada kötü bir düzen getirilemez. ben ve benim gibi olan bütün arkadaşlarım kanının son damlasına kadar savaşmaya hazır.

vatanım ve milletim için tüm dünyaya rest çekmeye hazırım ve ofluyum :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar