- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba forumdaşlar sizin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var yaşım 38 boyum 1.78 kilo 100 motorsiklet tecrübem 1 senelik scooter ve 5000km. vitesli kullanmadım mondial 150 mash sahibiyim istanbul içinde ulaşım ihtiyacımı görüyor fakat uzunyol yapmak istiyorum malum scooter bunun için yapılmamış yaz için antalya ve alanya seyhati yapmayı düşünüyorum sürrat meraklısı değilim sadece motorsikletin sınırlarını öğrenmek için bir kerelik deneme yaparım son hız ve fıren mesafesini öğrenmek için diyeceksinizki honda cbf yamaha ybr al 2. el ben sıfır almak istiyorum malum kıredi kartıyla alacağım ve uzun bir süre binmeyi düşünüyorum mondial in yedek parça sorunu yok istanbul için parçalarının fiyatıda makul 2.el i bile mevcut salkano için parca bulunabilirniği hakkında bilgim yok ama sorunsuz bir motor olduğu hakkında olumlu yorumlar okudum fiyat araştımamda drift için 2600 12 taksit mcx 2900 12 taksit salkano 2600 12 taksit fiyatları bugün başak şehir modi motordan mondial için ve tuzla üçerlerden wolfs için aldım mcx daha hoşuma gidiyor görüntü olarak değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.