selamlar.
ben de neredeyse 1 haftalık bir mondial 250 mct kullanıcısıyım, ilk motorum olmasına rağmen hiç sorun çıkarmadı desem yeridir; sadece fethiye'nin güneşi ve egzos'a yapıştırdığım acemi bacaklarım nedeniyle oluşan yanıklar hariç.
hala acemi olduğum için motosiklet hakkında çok fazla teknik yorumlar yapamıycam, ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, verdiğim paranın kuruşuna kadar değdiğine inanıyorum. kabir arkadaşımın da hayrını görmesini dilerim, umarım kazasız belasız, uzun zaman boyunca keyif alarak kullanırsın motoru.
eğer vites boştaysa motorun durmaması gerekir, benimkinde bazen boşa geçmediği halde boş vitesi işaret eden o yeşil ışığın yandığı oldu, belki sende de durum öyledir.
bir de bu forumda mı okudum bilmiyorum, bir arkadaş mondial'inin arka jant tellerinin kırıldığından bahsetmişti. fethiye'deki mondial servisi ben motoru aldığım ilk gün beni bu konuda uyardı, 1 hafta kadar kullandıktan sonra getirip jant ayarını yaptırtmam gerektiğini, mondial'lerdeki en yaygın sıkıntının kırılan jant telleri olduğunu söyledi. hani aklınızda bulunsun.