file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0147.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:30 ----------
file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0148.jpg
selammlarrr ..buda benimmm .. bu aileye katıldığım için çok mutluyumm
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
arkadaşlar motorun hava filtre kapağının olmaması ne gibi bisorun yaratabilir ? :silent:
Filtrenin amacı motorun içine toz toprak yabancı madde girmemesi,eğer açık kalıp toz toprak vs. girerese silindir sekman piston zarar görür motorun ömrünü kısaltır filtre ve kapağı açık bırakmamaya çalış...(resimleri yanlış yüklemişin galiba gözükmüyor)file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0147.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:30 ----------
file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0148.jpg
selammlarrr ..buda benimmm .. bu aileye katıldığım için çok mutluyumm
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
arkadaşlar motorun hava filtre kapağının olmaması ne gibi bisorun yaratabilir ? :silent:
abilerim bana bir yardım cbf 150 ön siperlik camı aldım ama bunu nasıl montajlıyacagım hakkında bana bilgi verebilirmisiniz
slm arkadaşlar wolf ile ilgili bütün yazıları inceledim ve artık almaya karar verdim inşallah titreşim sıfırdırkardeş sana tekrar diyeyim uzun yol için çok iyi ortalama 90 km hızla istediğin yere git Allah nasip ederse mayısın 17 sinde bir geziye çıkacam zaten ben 2500 km sürecek tahminim güvenmesem çıkmam fiyatıda uygun hem![]()
Doğru yapışmaz,sol taraf için sola yaslayıp,sağ taraf için sağa yaslayıp işaretle del.(çoğu kişi yapamıyor zaten)ABİ SİPERE DAYADIGIM ZAMAN YUKARDAKİ İKİ DELİK YAPIŞMIYOR AÇIKTA KALIYOR ONU NASIL YAPTIN
Sehpa üzerinde 3cm boşluk bırak. Arka teker civatalarını sıkmadan önce terar zincir boşluğunu kotrol et öyle sık.(Ayar yaptığın kelek civataları gevşetiyormusun?)Herkese selam ağalar.Benim motorun zincir gerginlik ayarını bi türlü tutturamadım.Normalde kaç cm boşluk olması lazım zinciri yukarı aşağı oynatınca ortadan? Bi de siz sehpadayken mi ayarlıyorsunuz.Ben sehpada ayarlıyorum.güzel.Sonra somunu sıkıp iş bitince bi bakıyorum zincir daha da gerilmişDeli oldum bi fikir verirseniz teşekkürler ^^ İyi forumlar
Adem verdiğin ölçü teker üzerindeykenmi.Sehpa üzerindeyken ise çok az, zincir ömrünü kısaltır. ayrıca geçmiş olsun...Aşa yukarı 1 er Cm esneyecek.
Ybr fazlamı yakıyorki?Titreşim yok,ben hiç hissetmedim,Fatihin dediği gibi istediğin yerede götürür fakat hor kullanmayıp bakımını yaparsan...slm arkadaşlar 2006 senesinde 2005 model ybr 125 kullandım 1 sene rahatlık ve titreşim konusunda harika bir makine idi salcano da bu rahatlık ve titreşim aynı şekilde gerçekten varmıdır merak ediyorum malum benzin fiyatlarından dolayı bu makinayı düşünüyorum az yakmasından dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------
slm arkadaşlar wolf ile ilgili bütün yazıları inceledim ve artık almaya karar verdim inşallah titreşim sıfırdır![]()
İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur.Dene fakat yanlış delmemeye çalış yanlış delersen ayar tutmaz sağa yada sola kayma yapar üzülürsün iyice dikkatli ölçerek işaretle işin püf noktası doğru işaretlemek,yakın olsan gel 15dk biter ama...abi desene yapamıyacagız bakalım bir deneyelim
Arkadaşlar bugün hangi üniv. kazandığım açıklandı kocaelide oturuyorum çıkan üniv istanbul sarıyerde 140 km burdan bende motor almaya karar verdim ayda bir kez git gel yaparım sıfır istiyorum 5 sene binicem alete sizce bajaj boxer mı-wolfmu-mondial driftmi otoyolu kullanıcam.İşte bide orada gezinirim bu.Kendim bakım yaparım.Boxer çok istiyorum fakat lastik yok doğru düzgün o ölçülerde bide illa servisten yağ filtresi vs alıcaksın oooo.Ama iyise onuda alırım.
eyw abi saolasın ybr cok yakmıyordu şuan nasıl bilmiyorum da malum benzin fiyatları uçuyor o sebeptenDoğru yapışmaz,sol taraf için sola yaslayıp,sağ taraf için sağa yaslayıp işaretle del.(çoğu kişi yapamıyor zaten)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Sehpa üzerinde 3cm boşluk bırak. Arka teker civatalarını sıkmadan önce terar zincir boşluğunu kotrol et öyle sık.(Ayar yaptığın kelek civataları gevşetiyormusun?)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Adem verdiğin ölçü teker üzerindeykenmi.Sehpa üzerindeyken ise çok az, zincir ömrünü kısaltır. ayrıca geçmiş olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Ybr fazlamı yakıyorki?Titreşim yok,ben hiç hissetmedim,Fatihin dediği gibi istediğin yerede götürür fakat hor kullanmayıp bakımını yaparsan...