Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aracında klima var en iyisi yine otomobille gelmek,40 derece sıcak bide mont yanarım yahu :queen:
Adem kardeşim varmı bir isteğin buralardan?Evet abi en iyisi bu.
Motor motor diye tutunmuş giderken ösym'yi unuttuk geçen yıl üniversite olmadı, bu sene yine olmadı yaş oldu 20 askere gitme zamanı geldi geliyor
Canım ülkemin eğitim sistemi kadar güzel bi şey var mıdır acaba !!
bodrum bızım burdan 580 km....gıtmıs olanı var...
Yahu Salih zaten motorla gideyim istiyorum bu isteğimi depreştirmeaslında sakin kullanımla, eğer zaman sıkınısı yoksa tatilin başına ve sonuna 2 gün ekleyerek gitmekte keyifli olurdu.. hem tatil hem motosiklet gezisi bir arada olurdu.. dadından yinmezdi..![]()
Vay,kıymetli kardeşim Mutlu foruma girmişMutlu adresini özelden veya buradan mutlaka yaz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Yahu Salih zaten motorla gideyim istiyorum bu isteğimi depreştirmeaslında gerçekten motorla gidesim var ama motorla hiç gitmedim yolu şaşırmıyayım bide yanlış yollara girmeyeyim tek endişem yolları şaşırmak
gerçi sora sora bağdat bulunurmuş...(bulun duğum yerden tam 650km)sürekli sabit 70km hızla gitsem 9-9.5 saat sürer:silent:
açıköğretime yazıl... En güzeli.... arada sınavlara gir.. askerlik süreni kısalt.. eğitimini tamamla..
Merhaba arkadaşlar ben siperlik takmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mi varsa yarfimci olabilir mi şimdiden tskler bu tarafa forumu sürekli takip ediyorum
selamın aleykum bu ön sperligi nasıl aynısını yaparız adam yapmış süperde durmuş
http://i.hizliresim.com/aPJMZQ.jpg :thumleft: bi el atsanızda bizde yapsak
abilerim öncelikle herkeze selam bir kaç sorum olacak istanbul avrupa yakasında onere bileceginiz bir servis varmı birde ben motoru aldıgımda sahibi 500 bakımına sokmuş ama ben yinede 1000 km de yagını kendim degiştirdim şimdi kaç binde bakıma gitmem gerek bir yardımcı olursanız sevinirim
4 binde götür,
Ön balataları yeniledim bugün. 30 tl işçilik dahil.