selam arkadaşlar bende yani bi motor aldım salkano WOLF 125 yaklaşık 1 aydır takip edıyorum yazılarınızı zaten aldıgım motorda yabancının degıl onur erdemın motorunu aldım yani BOSTAFT motorunu aldım gayet memnunum bende mondial UAG125 vardı onu sattım bunu aldım sıfır tıtreşim var 5 yıldır takoza bınıyomusumda haberım yokımuş benım bi sorunum var direksiyonda nasıl anlatsam sankı motor direksiyonu takılıyor rahat degıl eskı motorum çok rahatdı nasıl desem sola çevırıyorum tepkıyı geç verıyor gıbı agır dönüyor önceki motorumda böle bi sıkıntım yoktu gayet çok rahatdı direksiyonu nereye çevırsem hemen dönüyodu bundaysa takılıyo gıbı bi yerlerı fazlamı sıkılı acaba pek anlamıyorum mtordan ama çabuk kaparım becerikliyim dir BU ARADA ADIM ÖZGÜR tardımlarınızı beklıyorum
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan :rendeer: Aramıza hoşgeldin :rendeer: Direksiyonun alt tarafındaki somun çokmu sıkı acaba biraz gevşet dene :cat: ön lastik havan az olabilir kontrol et :cat: Furş takımı bilyaları ezilmiş yada dağılmış olabilir kontrol ettir ustaya :cat: