Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adil abi ekipmanlarini gule gule kullan..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

sanirim biz sakaryaliyiz diye bize 2850 ye üflediler:)

::thanks: İlan tarihi 27şubat 2013 ilanı vereli 6 ay olmuş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısı olsun İzzet.A2 üstüne ne fark aldılar B için fiyat olarak?

Arkadaşlar 15T dişliyle bu gün rüzgarda sürdüm hayret ettim.Şarköye gittim giderken arkamdan esiyordu,dönerken tam karşıdan.Daha önce 14T dişliyle aynı yolda rüzgara karşı 5.vites yemiyordu 15T dişliyle 5.viteste rüzgara karşı sürdüm banamısın demedi çok rahattı sanki altımdaki motor gitti başka bir motor geldi.Kilo çok önemli, belki kilolu birinde aynı olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

Kuşadasına motor gezisinden vazgeçtim.Yeni yaptığım yol programı Mürefte çıkış, Geliboludan kabatepeye, feribotla Gökçeadaya ,kamping'te 1-2 gün sonrası Çanakkaleye geyikliden Bozcaadaya 1-2gün kamping'te kaldıktan sonra geri dönüş.Belki belli değil.:queen:

1170729_293431874128488_1106709743_n.jpg

Düldülü bugün yükledik banamın demedi.

Kuryelikten zamanında ekmek yedim aga ben dahada olmaz o iş.Motoru yıpratmayı geçtim kendimi sinirlerimi yıprattığıma değmez.

Günaydın murat fotolar güzel,gelemedik işten güçten,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)
motojektif sitesini iyi bilirim güzeldir.deryalı kurucusudur,kendisi formumuzada üyedir.

Günaydınlar, hareketli bir haftasonu ardından tekrar işe geldik.Siteyi tam çözemediğimden rapor hazırlayamadım ama fotoğraf yüklerken hiç uğraştırmadığından tavsiye ederim.
Buda benden

http://www.motojektif.com/trip/Murat4830/2141/2-eski-dostun,-2-demir-at-ile-hasret-gidermesi

güzel resimler murat abi devamını bekliyoruz

Herkese merhaba malum motörümüz olmayınca paylaşacak pek bi action olmuyor hayatımızda o yüzdende pek yazmıyorum ama buralardayım ben ağalar yatıyorum çamurda öyle :pl:

bizde de bir faaliyet yok abi merak etme illa birşey olmasına gerek yok :)

istanbuldayım agalar.dudullu tarafında.modokodayım.yarın rıhtım vergı daıresınde bı ısım oldugundan gun evelınden geleyım dedım.

murat geldi sağolsun castrol power 1 -10w40 mı ney yağ getirmiş. Hafif bi titreme vardı o bile kalmadı. Castrol actevo vardı. Zaten o yağa hiç ısınamamıştım. Murat la bi ara kapışacaz :pl:

selam arkadaşlar bende yani bi motor aldım salkano WOLF 125 yaklaşık 1 aydır takip edıyorum yazılarınızı zaten aldıgım motorda yabancının degıl onur erdemın motorunu aldım yani BOSTAFT motorunu aldım gayet memnunum bende mondial UAG125 vardı onu sattım bunu aldım sıfır tıtreşim var 5 yıldır takoza bınıyomusumda haberım yokımuş benım bi sorunum var direksiyonda nasıl anlatsam sankı motor direksiyonu takılıyor rahat degıl eskı motorum çok rahatdı nasıl desem sola çevırıyorum tepkıyı geç verıyor gıbı agır dönüyor önceki motorumda böle bi sıkıntım yoktu gayet çok rahatdı direksiyonu nereye çevırsem hemen dönüyodu bundaysa takılıyo gıbı bi yerlerı fazlamı sıkılı acaba pek anlamıyorum mtordan ama çabuk kaparım becerikliyim dir BU ARADA ADIM ÖZGÜR tardımlarınızı beklıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar