Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ön dişliyi 1 diş ufaltmakla arka dişliyi 2 diş büyütmek aşa yukarı aynı işi görür.13t zor bulunur veya bulunmaz. Arka dişli bi çok ölçüde var.

Merhaba arkadaşlar.İşten güçten anca vakit bulabildim bir yazayim.Ahmet abi dün yanımdaydı alım satım işlerinide hallettik.Motora şöyle bir bindi bu motora ne olmuş böyle dedi.Ufak tefek bakımlarını yaptım birde xenon taktım herşey tıkırında şuanda.Universite değişikliği için evrak işleri ile uğraşıyorum aynı zamandada çalışmaya devam ediyorum pek foruma vakit ayıramıyorum.Bir resim atam forum şenlensin
http://img689.imageshack.us/img689/6239/25jm.jpg

meriç motoru aldığın belli oldu hemen değişikliklere başlamışsın tekrardan hayırlı olsun okula artık motorla gider gelirsin inş. :)

3.kere ince olan somun gewsedi servis diyorki ön freni cok mu kullaniyosun ne alaka ön fren susmuki yeryapiyoki daha 350 kmde 3 kere sıktırdim.alt ince somun gevsiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

[url]http://r1308.hizliresim.com/1d/s/ruycr.jpg[/url]

kardeş tsubasanın dediğini yap o boşluk yapma olayını keser çoğunlukla benimkinde de vardı salcano da onu kestimdi şuan kadırgada da var onuda bir ara yapacağım inş.

http://imageshack.us/a/img838/9338/m8se.jpg

Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim :rendeer: Allah herkese mutluluk ve sağlık içerisinde sevdikleriyle yaşamayı yaşlanmayı nasip etsin inş. :rendeer:

Bu arada motor artık resmiyette de Meriçin oldu perşembe günü Manisadaydım gene devir işlemlerinide hallettik tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullansın inş. :rendeer: benim karakızın dosta gittiği için çok sevinçliyim :rendeer:

Elcikleri değiştirmiş zenon far takmış bakımlarını yapmış silmiş temizlemiş pırıl pırıl yapmış motoru Meriç gittiğimde kullandım sanki bambaşka bi motora binmiş gibi oldum valla :cat:

http://imageshack.us/a/img707/4607/zpmr.jpg

Ventoyuda sattım :) işte şimdi artık motorsuzum ama 250 cc ye (Büyük ihtimallede YBR 250 YE) daha bi yakın hissediyorum kendimi :cat:

biraz geç oldu ama abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere motorlarıda satmışsın en kısa zamanda sana bir 250 şart ahmet abi

birde şu motor nasıl sizce motor aksamı suzuki gn 250 ye benziyor ve güçleri aynı ikinci elleri 3800-4000 e var sıfıra yakın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-doganermoto-dan-ventura250-bumoto-87275749/detay/

ybr için 13T dişli var mı acaba
2 kişi dağ bayır motor zorlanıyo ön dişliyi 13 yapsam biraz iyileşme olur mu diye merak ettim:) son hız pek önemli değil zaten

enes 13 lük dişli arıyorsan apaçhe 150 lerin dişlilerine bak onların ön dişli 13 ve %90 bizim motorlara uyar senin işini fazlasıyla görür ama bu seferde düzde motor gitmez dersen şaşırma ama seri kalkar kalkışlarda flan :)

Arkadaslar sizde alttaki somun tek mi bugun wolf s gordum bahsettigim ince somun ciftti benimkinde oyleyse eksik montaj war herkes bi bakip soylese cok mutlu olcm..alttaki ince anahtari farkli olan somun gewsenin sebebi bundan olsa gerek

meriç motoru aldığın belli oldu hemen değişikliklere başlamışsın tekrardan hayırlı olsun okula artık motorla gider gelirsin inş. :)

kardeş tsubasanın dediğini yap o boşluk yapma olayını keser çoğunlukla benimkinde de vardı salcano da onu kestimdi şuan kadırgada da var onuda bir ara yapacağım inş.

biraz geç oldu ama abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere motorlarıda satmışsın en kısa zamanda sana bir 250 şart ahmet abi

birde şu motor nasıl sizce motor aksamı suzuki gn 250 ye benziyor ve güçleri aynı ikinci elleri 3800-4000 e var sıfıra yakın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-doganermoto-dan-ventura250-bumoto-87275749/detay/

enes 13 lük dişli arıyorsan apaçhe 150 lerin dişlilerine bak onların ön dişli 13 ve %90 bizim motorlara uyar senin işini fazlasıyla görür ama bu seferde düzde motor gitmez dersen şaşırma ama seri kalkar kalkışlarda flan :)
apache nin 13 dişliyle düzde 128 yapıyor. seriliği de 250 cc gibi neredeyse aynı kalkıyorlar
14 dişliyle 140 145 vuranlar var apacheyle.
ama şunu unutmayın dişliyi küçülttükce başınız agrır, motor ömrü silindir krank ömrü gibi daha cabuk tükenir

fat280;3135958 biraz geç oldu ama abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere motorlarıda satmışsın en kısa zamanda sana bir 250 şart ahmet abi birde şu motor nasıl sizce motor aksamı suzuki gn 250 ye benziyor ve güçleri aynı ikinci elleri 3800-4000 e var sıfıra yakın [URL="http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-doganermoto-dan-ventura250-bumoto-87275749/detay/"' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-doganermoto-dan-ventura250-bumoto-87275749/detay/[/URL]

Eyvallah Fatihçim sağolasın :rendeer:

Bahsettiğin linkini verdiğin motor ise tamamen eski teknoloji :farao: artık enjeksiyon olmayan makineye bakasım yok :farao:

yaklasık 30 dk sonra mangalı yakıyorum beyler.buyrun gelın....

Vay Mutlu agam böyüksün :rendeer: ama bak böyle tahrik edici açıklamalarda bulunma kapılıp gelebilirim ama :cyclopsan :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[url]http://l1308.hizliresim.com/1d/t/rwcnm.jpg[/url]
Arkadaslar sizde alttaki somun tek mi bugun wolf s gordum bahsettigim ince somun ciftti benimkinde oyleyse eksik montaj war herkes bi bakip soylese cok mutlu olcm..alttaki ince anahtari farkli olan somun gewsenin sebebi bundan olsa gerek

Özkan söyledim sana dinlemiyorsunki çift olması lazım biri tutacak diğeri sıkıp gevşemesini engelliyecek o şekilde tek somun sürekli gevşer ayar tutmaz garanti varsa servise git baktın sallıyolar direk fabrikayı ara anlat...Çift somun var resim atayım için rahatlasın emin ol,şimdi gidip çekeyim yükliyeyim senin için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

Özkan söyle bakalım kaç tane somun görüyorsun?Zaten dikkat ettiysen seninkinde anormal duruyor civatanın geçtiği yer yamuk duruyor benimkine bak dümdüz.
4jle.jpg
[/IMG]
dtg7.jpg
[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

yaklasık 30 dk sonra mangalı yakıyorum beyler.buyrun gelın....

Mutlu benim gelebilmem için 7-8 saat sonra yakman lazım:cherry:

pazartesı vservısteyım ıs cıkısı,adıl abı cok saol,olmadı fabrıkayaı arayacam zaten cok moral bozucu bu olay,,o somunu cıftlemek ıcın on tarafı dagatırlar mı:( basıt ısmı sızcee gercı servıs uyuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------

Adil abi kizmassan bisey isticem resimleri hizliresim.com dan yuklermisin bende acilmadi..senin resimleri kaydedip servisteki mal in gozune sokacam

herkeze iyi forumlar ben eylül 14 de direksiyon sınavına girecegim yakın zaman da giren varsa bana bilgi verebilirmi birde salcano almayı düşünüyorum nasıl motordur parça sıkıntısı varmıdır şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Tsubaaa senin wolfte alttaki ince somun tekmiydi ciftmitdi

kanka çift somundu adil abinin ki gibiydi.
birini sıkıyorsun öteki de kontra oluyor biri birinin kontrası işte. biri gevşese öteki gevşemesin diye konuyor.
hangi mal servis onu anlamadıysa, o servise bi daha gitme derim ben .. :queen:

kanka çift somundu adil abinin ki gibiydi.
birini sıkıyorsun öteki de kontra oluyor biri birinin kontrası işte. biri gevşese öteki gevşemesin diye konuyor.
hangi mal servis onu anlamadıysa, o servise bi daha gitme derim ben .. :queen:

Ise bakya direkt montaj hatasi..yerli montaj olunca boyle iste..adam somunu takmayi unutmus cok is cikartturmi somunu takmak öntrafi dagitilir mi

Icimw rahatladi tsubasa serwis takmazsa direk fabrikaya sikayet ederim motor daha 350 kmde somun her parcacida bulunurmu

Icimw rahatladi tsubasa serwis takmazsa direk fabrikaya sikayet ederim motor daha 350 kmde somun her parcacida bulunurmu

kanka ara ara geliyorum sizin taraflara daha önceden bilseydim halederdik.
o somunu hertürlü bulursun 17 18 numara bisiklet gidon somunu gibi bişi.
elin anahtar tutuyosa sende yaparsın.
gecen sene ben o işle cok ugraşmıştım. kaynak vurasım gelmişti bi ara gevşemesinden :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazartesı vservısteyım ıs cıkısı,adıl abı cok saol,olmadı fabrıkayaı arayacam zaten cok moral bozucu bu olay,,o somunu cıftlemek ıcın on tarafı dagatırlar mı:( basıt ısmı sızcee gercı servıs uyuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------

Adil abi kizmassan bisey isticem resimleri hizliresim.com dan yuklermisin bende acilmadi..senin resimleri kaydedip servisteki mal in gozune sokacam

Niye kızayım abisi amacımız yardımlaşmak yardımcı olmak hızlı resim yükleye üye değilim ama bekle olayım ordan yükliyim ayıp ettin:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

kanka ara ara geliyorum sizin taraflara daha önceden bilseydim halederdik.
o somunu hertürlü bulursun 17 18 numara bisiklet gidon somunu gibi bişi.
elin anahtar tutuyosa sende yaparsın.
gecen sene ben o işle cok ugraşmıştım. kaynak vurasım gelmişti bi ara gevşemesinden :queen:

Alicim farklı biraz dikkatli bakarsan benim resme iki somun arasında kilit benzeri bi parça iki somunu tutuyor gevşeme olmasın diye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar