Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eğer taktığın civata yalama olduysa iyi fakat taktığın yerse işin zor,taktığın civata yalamaysa yanına alarak motor parçaları satan yerlerde bulabilirsin yedek parçacı yoksa civata satan yerler nalbur vs.sizdeki civatayı göstererek bulursunuz.

adil abi o civatayı bulursun hurdavatçılarda motorcularda o sorun değilde önemli olan bloktaki civata yeri nasıl aşınma var mı birde sorun yoksa yeni aldığın vidayı sıkarken zorlama çok az tatlı sıkman yeterli yoksa bir daha sökemezsin ve yerini boza bilirsin

güven motorun iyi olmuş güle güle kullan

Güven motora bir nazar boncuğu şart :cat: Yakın zamanda bir çift siste attınmı off :)

Dün serkanbitez nickli Serkan Abimin yanına, yeni aldığı Cbf 600 için hayırlı olsuna gittim.Otururken bir de hornet yanaştı, böyle motorları gördükçe iştahım açıldı diyebilirim :mrgreen:, adamı 4 silindir hastası yapacaklar:p Serkan abi baktı benim elcik korumalar mazlum mazlum çırt çırtla bağlanmış duruyor, getirdi takım çantasını 10 dk da taktık beraber.Elimde patladı verdiğim para diye düşünürken acayip keyiflendim akşam akşam anlatamam.Arkadaş Bodrum'un her ucunda usta abimiz var, var mı benden kralı :flower:.Kendimi 600 lük süpermoto sürüyormuşçasına gaza geldim vallahi:p

W7dm.jpg

V79rv.jpg

VZkzI.jpg

KqztW.jpg

Teşekkürler murat,karanlıkta belli olmuyormuş burda daha güzel çıkmış,kazasız belasız kullan arkadaşım.

Güven motora bir nazar boncuğu şart :cat: Yakın zamanda bir çift siste attınmı off

EyvAllah Murat. Zaten koruma demirine 2 adet sis düşünüyorum. Ama ondan önce yan çanta işini halletmem lazım.
Arka çantaya kask sıgıyor da, havalar soğudu mu, mont, yelek eldiven için yan çanta iyi olur.
290 lira benim için büyük para olduğundan, hep ucuz yollu, kendim yapabileceğim birşeyler bakıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adil abi o civatayı bulursun hurdavatçılarda motorcularda o sorun değilde önemli olan bloktaki civata yeri nasıl aşınma var mı birde sorun yoksa yeni aldığın vidayı sıkarken zorlama çok az tatlı sıkman yeterli yoksa bir daha sökemezsin ve yerini boza bilirsin

güven motorun iyi olmuş güle güle kullan

Yanlış anlaşılma var Fatih:) benim motor değil,ben kolay kolay bozmam motorumu 30-35bin km sonra belki çıkar arıza:)

@Murat yakışmış motoruna el korumalar,motor candır,özgürlüktür,mutluluktur binmesini bilene:thumleft:

Arkadaslar sinyalde sorun yasayan war mi ben sola sinyal veriyorum bazen yaniyor duruyor ve tekrardan yanmaya dewam ediyor sag da sorun yok gibi flasorden mi ki flasor 3 girisli baktim arza ondaysa needen temin edilir bu arada motor 300 kmde sasirdim boyle olunca

arkadaşlar benim motor yağını boşaltmak için açtığım civata yalama oldu onu değiştirmek istiyorum çünkü açamıyorum. nerden bulabilirim bu civatayı?

IMG_6124+%2528Kopyala%2529.JPG

IMG_6125+%2528Kopyala%2529.JPG

IMG_6126+%2528Kopyala%2529.JPG

benimde başıma aynı durum gelmişti ben vidayı bile sökemediydim,
aynen kaynakla somun yapmıştım öyle sökmüştüm,
sonra aynı vidayı geri taktım öyle kullanıyordum satarkende öyle gitti üzerinde ;)

Arkadaslar sinyalde sorun yasayan war mi ben sola sinyal veriyorum bazen yaniyor duruyor ve tekrardan yanmaya dewam ediyor sag da sorun yok gibi flasorden mi ki flasor 3 girisli baktim arza ondaysa needen temin edilir bu arada motor 300 kmde sasirdim boyle olunca

Tahsin abi bi yardimci olsan:)tabi tum arkadaslarin yorumlarini bekliyorum

gecen hafta carsambadan berı laptopumun arızasından dolayı sıteye gıremıyordum.bugun teslım aldım.buralardayım yani...hepınıze selamlar

işte ingiliz anahtarıyla açmya çalışınca böyle oluyor demekki :D tamam gidicem zaten yarın merkeze ordan bir bakım yaptırıcam o parçayı da bulurum zaten. perşembe günü de hayırlısıyla satıyorum sanırım motoru.

Tahsin abi bi yardimci olsan:)tabi tum arkadaslarin yorumlarini bekliyorum

bende motoru ilk aldığımda flaşör bozulmuştu. yenisini takmıştım.
sinyal lambalarının 4ünüde patlakmi diye kontrol et. patlaksa flaşör garip çalışır.
sinyaller sağlamsa ve halen flaşör düzgün çalışmıyorsa değişecek. 5-10tl bişeydir..

Tahsin abi saolsin verdigin bilgi ici peki 2 girisli calisiyor demisin 3. fis bostami kalcak..abi diyorum saygidan aramizda 2.yas warmis:)

valla uzuvlar flaşörde olduğundan sıkıntı yok :)
ama sanırım 2 bacaklı olan flaşörler lamba patladığında uyarı vermiyor.
o yüzden 3 bacaklı iyidir. sinyal patlarsa hızlı hızlı yanıp belli ediyor kerata :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

İlk sinyal ampülünü kontrol(%99) et oynama yapmış olabilir veya ampül arızalıdır değiş,ampülün sağlam olduğuna eminsen flaşörü kontrol et ama bence arıza ampülde...

Tahsin yanlış anlaşılma olmasın senin yazdığını ben yazdıktan sonra gördüm kasıt yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

gecen hafta carsambadan berı laptopumun arızasından dolayı sıteye gıremıyordum.bugun teslım aldım.buralardayım yani...hepınıze selamlar

A.S Mutlu motor halloldumu telmi uygun değilmiş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar