ıyı kar ile verdık arabayıda arabasz kaldık.motor ısınde ayın 20 sıne kadar muamma surecek sanırım.bakalım neye karar kılıcaz.degelı goruslerınızde onemlı tabı.
Merhaba arkadaslar cumeten herkesin bayrami mubarek olsun.. Arkadslar bende 0 wolf alarak araniza katilmis bulunuyorum.. Motorda benim ilk izlenimim saglam ve oturakli motora benziyor yalniz vites gecislerinde biraz zorluk cekiyorum tabi bunda benimde acemi olmamin faktorude var.. Benim tecrubeli arkadaslardan ilk kullanim icin oneri ve tavsiyelrini bekliyorum..
Tskler insallah kazasiz belasiz eksitiriz..4000 deviri gecmemeye calisiyorum sanirim tavsiyeler bu yonde...
yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.
bakalım nasıpte varsa corolla yada mazda dusunuyorum araba olarak.
kısmetımızde ne varsa kasıgımızdanda o cıksın ınsallah.
Merhaba arkadaslar cumeten herkesin bayrami mubarek olsun.. Arkadslar bende 0 wolf alarak araniza katilmis bulunuyorum.. Motorda benim ilk izlenimim saglam ve oturakli motora benziyor yalniz vites gecislerinde biraz zorluk cekiyorum tabi bunda benimde acemi olmamin faktorude var.. Benim tecrubeli arkadaslardan ilk kullanim icin oneri ve tavsiyelrini bekliyorum..[/QUOTE
Hayırlı olsun. İlk 200km zorlama çok dik rampa çıkma 2kişi binme...
Merhaba arkadaslar cumeten herkesin bayrami mubarek olsun.. Arkadslar bende 0 wolf alarak araniza katilmis bulunuyorum.. Motorda benim ilk izlenimim saglam ve oturakli motora benziyor yalniz vites gecislerinde biraz zorluk cekiyorum tabi bunda benimde acemi olmamin faktorude var.. Benim tecrubeli arkadaslardan ilk kullanim icin oneri ve tavsiyelrini bekliyorum..
yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.
bakalım nasıpte varsa corolla yada mazda dusunuyorum araba olarak.
kısmetımızde ne varsa kasıgımızdanda o cıksın ınsallah.
ben düzde sabit tapagaz gittiğimde 100 km ve üzeri, tapagaz derken her türlü tapagaz, düzde, rampa aşa, rampa yukarı ve hep artçılı, 2.9 litreyi hiç geçemedim. Tahsin seninki bi rekor. Hem gitmiyor, hem içiyor. Dost acı söylermiş kusura bakma. Motoru aldı alalı ölçerim, 2.9 u geçemedim. Bi çok kez 135 km leri görmeme rağmen. İnişte nasıl 95? Ben artçımla 100 stabil gidebiliyorum düzde?
Yav arkadaş benim bu spor işine aklım ermedi :silent: bu gün üzerimde sauna eşofmanı 5 sabah işe giderken 5 akşam dönerken 10 km tempolu yürüyüş yaptım zibil gibi terledim :sunny: akşam tartıya bi çıktım 300gram daha kilo almışım :santa: :cherry:
Yav arkadaş benim bu spor işine aklım ermedi :silent: bu gün üzerimde sauna eşofmanı 5 sabah işe giderken 5 akşam dönerken 10 km tempolu yürüyüş yaptım zibil gibi terledim :sunny: akşam tartıya bi çıktım 300gram daha kilo almışım :santa: :cherry: