Serkanbitez Nikli abimiz ile tanıştım eve 2km bile değil çok güzel bir abimiz daha olacak gibime geliyor![]()
kıskandım bak şimdi
Serkanbitez Nikli abimiz ile tanıştım eve 2km bile değil çok güzel bir abimiz daha olacak gibime geliyor![]()
bEN 110 yerine 80 kilo olucam varya herkese motorunu sattırırdım tüketimim ile :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
[/COLOR]Arkadaşlar Aynamın köşesine ölü noktayı gösteren ufak ek ayna takmak istiyorum nereden bulabilirim?
İnsallah abi
Arkadaşlar benim motorun gidonda bi sıkıntı var gibi geliyor. Asfaltta sanki tümsekte gider gibi bir sallanma mı desem,yalpalama mı desem öyle bir durum var. Düz yolda amörtisor sanki cok esniyor gibi geliyor. Kontrol ettim amörtisor kacagı vs yok. Gidonda yamuklukta yok,jant sağlam,lastik havası normal... Ama lastiğimin raf ömrü bitmiş.. Bi ondan şüphe ediyorum ama etkiler mi bilemiyorum.
Tahsin abi sen farketmissindir belki Ulaşlı'ya giderken Konca rampasının başlagınca bu durum daha cok oluyor. Yol kalitesi ile ilgili birsey mi,çözemedim gitti :silent:
Alpay bugun dedigin gbi firsat buldum kavramayi yukari aldim acaip rahatladi ya sanki vitese basmadan geciyo cok guzel olduAllah razi olsun cok makbule gecti.
Aynen. Hem çok yukarıda olursa kalkışlarda zor oluyor yani bence.çok yukarıda olmayacak. vitesler kolay geçsede debriyaj tam ayırmaz. yakarsın balatalarıortada kafidir..
ör: şekil 2a
yani ben..
tahsın bılgıler ıcın saol kardesım yarın bunlar ıcn gereklı yazdıkların var zaten.yanımda arkadasımda olacak .sanayıde bı tofascı vardı ben bı kurban bayramının 3 gunu gıtmıstım cokta memnundum ona gıderım dıyodum.tavsıyenı yarın yerıne getırıcem cok saol bılgıler ıcın.mutlu abi
elektrik su doğalgaz açarken
nufus cüzdanı fotokopisi
kira sözleşmesi fotokopisi
evde senden önce oturanın elektrik su doğalgaz faturaları. yoksa abone numaraları.
bunlar olmazsa açamazsın.
elektrik gölcükte
doğalgaz izmit çarşıda
su senin nereye bağlı bilemiyorum. benim bahçecikte.
bizim sanayiye gideceksen zirve oto iyidir. çekirdekten toyotacıdır.
değirmenderede de erbay oto. iyi toyotacıdır.
çok yukarıda olmayacak. vitesler kolay geçsede debriyaj tam ayırmaz. yakarsın balatalarıortada kafidir..
ör: şekil 2a
yani ben..
tahsın bılgıler ıcın saol kardesım yarın bunlar ıcn gereklı yazdıkların var zaten.yanımda arkadasımda olacak .sanayıde bı tofascı vardı ben bı kurban bayramının 3 gunu gıtmıstım cokta memnundum ona gıderım dıyodum.tavsıyenı yarın yerıne getırıcem cok saol bılgıler ıcın.
kıskandım bak şimdil:
Murat yanlış hatırlamıyorsam senin kilo ile alakalı bi iddia mevzusu vardı noldu o iş :silent:
oto aksesuarcılarda bulabilirsin (piç ayna diye geçer ) :cat:
ortaktan kastın nedır...yada işin içerigi nedir?tahsın kardesım.izmit e hazır parayla gelıyoruz da daha ne iş yapacagımı planlamadım bile.elımızde operatör belgemiz var her turlu iş bulurum a kasıyom ben kendımı.tabi tanıdık firmalarda varda.benim karacabeydeki iş harıcı tarla tapa işleri ek gelır kapısı halada oyle.sonuçt abizde bi işin ucundan tutucaz.
arkaşlar merhaba ben de wolf s aldım 20 gün oldu bir sorum olacak sizlere motorun sol tarafında bi hortum çıktı benzin girişinin yanında bunun nerden çıktıgını bilmiyorum yukarıda deponun altında bir uzantı var musluk gibi oraya takmaya çalıştım girmedi acaba o musluk gibi olan nedir ne işe yarıyor yalnız motor da birşey yok çalışıyor gidiyor anlamadım bu nedir
valla bilmiyorum ama hortumun ucunu kapattıgımda motor stop ediyor hortumun ucunu açtıgımda çalışıyor
Hayırlı olsun Murat abi. Çantanın içine halıların kaymaması için konulan şeylerden koyabilirsin. Yeterli olur belki.Baktım çantamı kargocuların getiresi yok, gittim kendim aldım, kapıda ödeme ücretinden de kurtuldum, sadece kargoyu ödedim.Çanta 104 tl ye geldi.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/01/WdbcJ.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/01/JodSl.jpg
Tahminimden çok daha büyük bir çantaymış, umarım yolda dağılmaz :queen:
Arkadaşlar alet edavatı bez bir çantaya koymak istiyorum, nereden temin edilir acaba?