bızım kısmet ımız cıktı yıllar once.sımdı bosanma durumundan gerı donus yoluna gırdık bakalım
bızım kısmet ımız cıktı yıllar once.sımdı bosanma durumundan gerı donus yoluna gırdık bakalım
ahmet abi rotan burdanda geçiyor gördüğüm kadariyle. pazara gelirse tümgün boşum. diğer günlerde akşam 7 de işten geliyorum.
bizdede konaklayabilirsin abi geçerken. ona göre ayarla rotanı. transit geçersen bursa yolundan kırılırım söyliyeyim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
bi not daha ekleyeyim. Ahmet abi şişman. 15t kaldırmaz onu. :queen:
Ahmet aga mı bugun göremedim facede![]()
Burada yazam bari ..
Agam sen bi ara dediydin ya en baba dogan 30 kurustan asagı yakmaz diyeYaptık oldu. 154 Km gittik gaz aldık ve 27 Tl geldi
Buda 17.5 Kurus yapar
![]()
ahmet abı hosgeldn nerlerdeydın yahu
80 değil abi 81 kiloyum. İstediğin tartıda tartılabilirim![]()
ahmet abı hosgeldn nerlerdeydın yahu
80 değil abi 81 kiloyum. İstediğin tartıda tartılabilirim![]()
bulasık ve camasır makınası aldım ocak 2012 de.kıyamam dıjıtal baskul hedıye ettıler ozaman.cıkıyorum baskule 120 cıkıyorum 120...yav rahatsız oluyorum benım kılo fazla dıom.aras kargon un kantarına bı cıktım meger 153 kg ımısım iewe gelınce bıde bakarım kullanma kılavuzuna 120 kg ye kadar dartıyomus.....:queen::queen::queen:
aynen tahsins cbf 150 ninki uymuyor oysaki bütün dişliler aynı sanıyordum ben çok bulluk var tıkır tıkır sürter kullanmadan attım bir kenara cbf dişlisi alma gezgin aib,abi ramazan rialliden cbf 15 dişli almıştı. takamadı. çöpe gitti. aman diyeyim cbf için olanı alma. ybr için olanı dene ama. uyar sanırım..
aynen tahsins cbf 150 ninki uymuyor oysaki bütün dişliler aynı sanıyordum ben çok bulluk var tıkır tıkır sürter kullanmadan attım bir kenara cbf dişlisi alma gezgin aib,
bu arada tahsins hafızan gayet kuvvetli hemen hatırlıyorsun,
bu rialliden cox marka topcase alacam 55 tl imiş ama karğosu kendinden pahalıya gelir diye korkuyorum,
malum en ufak karga 15 tl ye mal oldu biride 23 tl ide bu çantaya ne kadar cıkar alan varmı yada tahmin eden,
bu riallinin karğo dahil fiyatını sistem tarafından hesaplanmamasına uyuz oluyorum karğo cular gelince süpriz yapıyorlar 100/50 indirimli olmasına rağmen
http://www.rialli.com/urunler/255_canta-grubu/9826__motor-cantasi-52-litre/
bulasık ve camasır makınası aldım ocak 2012 de.kıyamam dıjıtal baskul hedıye ettıler ozaman.cıkıyorum baskule 120 cıkıyorum 120...yav rahatsız oluyorum benım kılo fazla dıom.aras kargon un kantarına bı cıktım meger 153 kg ımısım iewe gelınce bıde bakarım kullanma kılavuzuna 120 kg ye kadar dartıyomus.....:queen::queen::queen:
aynen tahsins cbf 150 ninki uymuyor oysaki bütün dişliler aynı sanıyordum ben çok bulluk var tıkır tıkır sürter kullanmadan attım bir kenara cbf dişlisi alma gezgin aib,
bu arada tahsins hafızan gayet kuvvetli hemen hatırlıyorsun,
bu rialliden cox marka topcase alacam 55 tl imiş ama karğosu kendinden pahalıya gelir diye korkuyorum,
malum en ufak karga 15 tl ye mal oldu biride 23 tl ide bu çantaya ne kadar cıkar alan varmı yada tahmin eden,
bu riallinin karğo dahil fiyatını sistem tarafından hesaplanmamasına uyuz oluyorum karğo cular gelince süpriz yapıyorlar 100/50 indirimli olmasına rağmen
http://www.rialli.com/urunler/255_canta-grubu/9826__motor-cantasi-52-litre/
Lubimaya hayırlı olsun, Gri varmı seçeneklerde titiz insan için beyaz ve gri iyidir.
Değerler arkadaşlar Arwiç 46 litre çanta almak istiyorum, fiyatı güzel kullananlar memnun diye duydum var mıdır ''ALMAAA'' diyebilecek biri?
Bayiii aradi motor gelmis nasipse bugun teslim alcam..cok heyecanliyim..ama renkte hala kararsizim beyaZ mi kirmiZi mi alsam neyse hayirlisi,