Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler bakım attırmayın buraya kırmızı cbf resimlerini:queen:
benki honda düşmanı bi insan olarak bu motoru aldıysam :cat:
iş tamamen duygusal:cherry:

artıkın 1 bidon yağ, 1 ad huni taşırsın ganga. Yolda yağ doldurur durursun :queen: tekleme, arka kampanada tak tak sesleride cabası :pl: hayırlı uğurku olsun arkadaşım :rendeer:

F54 fatih abi... Abi motoru alsan bile yazmayacaktın buraya herkesi geçtim ahmet abinin dilinden nasıl kurtulacaksın abi sen.. :) Wolf kullanıcıları olarak bi organizasyon düzenleyip her ay yağ gönderen bile olur sana... :)

İnternete koymadım dediydi zaten :sunny: satılık yazmış iş yerinin önüne parketmişti :wiinkk:

Bu karikatürde benden çok sevgili F54 e gelsin :queen:

sjla.jpg

Adem abi senin motor nasıl oldu son tamir işlemlerinden sonra eski seriliğini yakaladın mı.. ?

şehir içi biniyorum hep. Ama performans olarak eskisiyle aynı. Bi değişiklik yok. Fatihin cbf yi geçer yani :queen:

F54

beyler adresi vereyim de bana 20 50 yollayın hayrına sevaba girersiniz şu mübarek günde:queen:

Hmm anladım abi... 125cc 150cc ye karşı hadi bakalım... :) Fatih abi gülümsettin gece gece... :mrgreen:

F54

abisi bak gelirim o memlekete gene tokatlarım seni satarsın motorunu :p
sebeb olmak istemem yani tekrardan sana motor sattırmadan kendin sat motorunu:pl:
madara olma gene aleme:queen:

Fatih o kadar uzun boylu değil Salco CBF ı geçiyor inanmazsan pandaya Karacabey macerasını sor bi ara :queen:

F54

len panda 140kg ben im 2 katım yani:p
buldun şişko ağır adamı geçersin tabi seni hayın çini ci:pl:

Yok la ben değil :cherry: ben muhatap bile olmadım panda apaçisiyle geldiğinde :cherry: çevre yoluna çıktık o bastı motorun üstüne falan yattı :queen: ben uymadım ona tin tin tin devam ettim :p

Karacabeyde Mutluyla kapışmışlar kiloysa kilo :cat: eşit şartlarda adil bir kapışma olmuş ve Mutlu agam tabiri caizse eline vermiş Salcoyla CBF ın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar