Az önce operasyon müdürü Apo Abi ile iddaya girdim.15 ekime kadar 110 kilodan 100 e düşersem 3lü çanta seti alacakmış :queen:
3 ü de süper. Çok güzel. Daha ne olsun. Hemen spora başla. Yaya git gel işe. Abur cubur yeme, yağlı yeme, kızartma yeme. Hamur işi, hele makarna hiç yeme. Sebze meyve türlerine ağırlık ver. Çorba iç. Ekmek az ye. Kepek ekmeği falan ye. Şeker veya şekerli şeylerden uzak dur.mesela gezmeye gittiğimizde benle celal arkadaşıma uyma. Tulum hayri gibi olursun yoksam :santa: dediklerimi yaparsan 10 kg dan fazla erirsin. Ek = yatarken veya gece kalkıp yemek yeme.
yokmu buna bi cevap vercek motora yorum yapacak : =)Selamun aleyküm iyi akşamlar size bir motor hakkında danışmak istiyorum pazar günü girdiğim ehliyet sınavını 85 alarak kazandım direksiyonu ehliyeti çıkarttırdıktan sonra şu motosikleti almayı düşünüyorum bilecik/bozüyüklüyüm 1800e bırakıyor fikirleriniz nedir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sahibinden-piril-piril-evraklari-tam-121017611/detay
Kullanıcısı olduğunuz için en iyi siz bilirsiniz diye soruyorum
Ya ben topiği takip ediyorum o motorda öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sen ustaya kranktan sesmi geliyo dersen evet der değiştirmek için sonuçta para kazancak
yokmu buna bi cevap vercek motora yorum yapacak : =)
Ramazan abi yorumun için teşekkür ederim bide 300er km yol gidip gelecem işte
ama 20bin bu motorlar için fazla değil gibi geliyo bnada debriaj balataları değişmiş başka ne isterki o kmde