Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

nitro, noss tüpü varmı acaba? Bak o olabilir. :queen: teşekürler murat.

Abi daha ne kadar hızlı gidicen :queen: 1000 liklere kafa tutmaya başlıcaksın artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

Sağol o zaman uğraşmaya gerek yok ustaya götüreyim değişsin de bu yağın kalitesi bilmem nesi önemli midir çok umudum yok buradan uyduruk bişey koymasın ?

Dostum sen kendi yağını götür, 20-50 sanayi tipi koymasınlar

@http://rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/5334__rialli-arka-camurluk-125-ybr-ms324/

bununla

@http://rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/9211__arka-camurluk-ybr-2004-model/

bunun farkı varmıkı ıkı katı fıyat var bırınde

tahsin ben aynaları değiştirmeyi düşünüyorum. ebatlarımdan dolayı biraz sıkıntı yaratıyor açı konusunda. değiştirirsem bu orjinalleri sana gönderirim, kabul edersen tabii. :cat:

valla iyi olur , soldakide kırık zaten.
sağolasın. karşı ödemeli sallarsın bana kargoyla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

arkadaşlar bugün sonunda apache yi inceledim.
yav küçücük bişey. oturuş pozisyonu rahatsız. kesinlikle uzun boylulara ve irikıyımlara göre değil.
motorunuzun kıymetini bilin, apache görünce wolfe daha bi sarıldım valla :)

apachenin frenleri deşhet tutuyor ama ben de geçen gün denedim rahatsız haklısın orası tartışılmaz

Herkese iyi akşamlar,

Ramazan sanki plastik kalitesi farkı var gibi.Birine daha çok parlatıcı sürmüşler :queen:

A.S. tatlı.

Wolfun ebatlarına laf ettirmem vallahi fotoğraftaki gibi değil.Ben çok memnun geziniyorum.

Birde düşündüm, her hafta geziyoruz.Fotoğrafları paylaşıyoruz.Upload siteleri en fazla 1 yıl saklıyor.NEden benimde bir blog adresim olmasın?Neden orda heps aklı kalmasın değil mi ?

Herkese iyi akşamlar,

Ramazan sanki plastik kalitesi farkı var gibi.Birine daha çok parlatıcı sürmüşler :queen:

A.S. tatlı.

Wolfun ebatlarına laf ettirmem vallahi fotoğraftaki gibi değil.Ben çok memnun geziniyorum.

Birde düşündüm, her hafta geziyoruz.Fotoğrafları paylaşıyoruz.Upload siteleri en fazla 1 yıl saklıyor.NEden benimde bir blog adresim olmasın?Neden orda heps aklı kalmasın değil mi ?

e bukadar gezmeye en çok sana blog lazım murat. bi pazarında boş geçsin be hocam :) yok ama

e bukadar gezmeye en çok sana blog lazım murat. bi pazarında boş geçsin be hocam :) yok ama

Abi çok stresli bir işte çalışan, elektrik su kira parası ödemeyen, çok sağlam az yakan çok kaçan bir makineye sahip, iki teker tutkusu ile ölen bir gencim. Sen olsan gezmez misin?:flower:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm arkadaşlara selam.Ben Mart 20si tubelesleri takıp şişirdim bu gün Nisan 9 lastiklerim hala inmedi tam 20 gün oldu ilgilenenlere duyurulur.

Mart 20 Nisan 9 20 gün :cat: peki her gün bindinmi abi hiç binmediğin oldumu bu 20 gün içinde :silent:

Abi engel olan sadece Pazar tatil olması.Cumarteside tatil olsa çadırlı olur geziler ne de güzel olur
ben bodruma buna benzer bı sekılde gelmıstım.pazar 16 da ısten cıktım ptesı ızınlıydım salıda 24-08 vardıyasına gıtmıstım.bu arada ıronmanlıge soyunmustum.pişman degılım.

Rodajdan ziyade lastikler normal kullanırken inmiyor motor yatarsa binilmezse mesela 3-5 gün 1 hafta o zaman hava kaybı oluyor bunu öğrenmek istemiştim ben

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mart 20 Nisan 9 20 gün :cat: peki her gün bindinmi abi hiç binmediğin oldumu bu 20 gün içinde :silent:

Burada hava çoğunlukla yağmurlu olduğundan yağmurda pek çıkımıyorum binmediğim oldu tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

adil abi halen rodajdadır abi
beraber aynı zamanda aldık motoru , benimki 7000 km olmak üzere ama adil abi halen rodajda :)

:) Doğru söze ne denir,haklısın motorları yan yana koysak inanmazlar aynı zamanda aldığımıza :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Bir iki gün önce motorla çıkmıştım hava kapalıydı rüzgarda vardı tur camı rüzgarı tam kaskın camına atıyor çok ses oluyor kafayı hafif eğdim ses kesildi az sonrada yağmur başladı yağmurda tam kaskın cama geliyor az daha uzun olaymış tur camı yada boyum tur camından kısa olsaymış :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ehliyeti aldımda bütün gün motor tepesinde olunca haftasonu totom motora binme taraftarı olmuyor be uğur :)
daha kaç ay oldu wolfu alalı, km 6300 oldu :) düşün ne kadar gezdiğimi..

Sende haklısın abi,masallah hakkını veriyorsun motorun :)

Az önce operasyon müdürü Apo Abi ile iddaya girdim.15 ekime kadar 110 kilodan 100 e düşersem 3lü çanta seti alacakmış :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar