Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese merhaba. iyisiniz inşallah, salcanolar nasıl :)
Bugün benim wolf'un yıkama günüydü:queen:
20130406180951.jpg

20130406181040.jpg

Farlara mavi ampül taktım. Aydınlatması iyileşti. Benim farlar ayarsızdı herhalde bilmiyorum artık.
20130406194017.jpg

Yeni kask aldım ls2 ff370 çene açılır. Hacmi az büyük ama kullanımı rahat.
20130406155828.jpg

Depoya deri yaptırmayı planlıyorum. Ybr'ninkilere bakıyordum olmaz diye vazgeçtim döşemecilere bi soracağım.

enes kask benimkinden. Murattada aynısı var. Motorunun masallahı var.:cat:

düz farlı s modeli hakkaten motor gibi duruyor. güzel motor bu wolf
allah razı olsun tüm gün kahrımı çekiyor.
dün 100km gezmişim.. bugün 70km
km 6800

Enes kaskı nereden ve ne kadara ajdın bende bu kasktan alacağım araştırıyorum. Birde senin aldığın siyahmı matmı

yarın falan 2005 titan tamırden çıkıyo. Arka cant çemberi değişti, konjektör çin malı taktırmıştım, orjinali 150 tl cik ve yurt dışından getirtiliyo 1 ayda. Çin malı konjektör elektiriği çok veriyodu. Ampül patlatıpduruyodu. Çözümü 35 watt lık ampülde bulduk. 35 wattı patlatamıyor. Ön patlamayınca tabi arkada patlamıyor.wolfu biraz yatırcam. Çok çile çektirdim garibime. Biraz titanla tokatlama işine gircem. Ha bu arada biraderin 2000 model titanıda tamirde. Peşin 900 tl tamir masrafı verdik. Onun çıkması biraz daha uzun sürecek. Çok işi var. Saymakla bitmez. Biraderin tek teker aleti o. 2 tıtan, 1 r1, 1 salcano wolf, 1 tanede hero honda var. Heroya babam biner. Bi titanla bi wolf bende. R1 biraderle ortak, 2000 model titan biraderin. Bu kadar motor var, hala hergün hangi motoru alsam diye düşünüyorum. :santa: :sunny:

Ybr , apache, wolf derken wolfta karar kıldım motorsıkletımı cok sevıorum ıykı almısım dıyorum bır daha alırsam yıne salcano wolf alırım tum parcaları made ın japan rodaj donemındeyım az kaldı sunun surasında ne kaldı 1000 km ye suan 136km deyım =)

yarın falan 2005 titan tamırden çıkıyo. Arka cant çemberi değişti, konjektör çin malı taktırmıştım, orjinali 150 tl cik ve yurt dışından getirtiliyo 1 ayda. Çin malı konjektör elektiriği çok veriyodu. Ampül patlatıpduruyodu. Çözümü 35 watt lık ampülde bulduk. 35 wattı patlatamıyor. Ön patlamayınca tabi arkada patlamıyor.wolfu biraz yatırcam. Çok çile çektirdim garibime. Biraz titanla tokatlama işine gircem. Ha bu arada biraderin 2000 model titanıda tamirde. Peşin 900 tl tamir masrafı verdik. Onun çıkması biraz daha uzun sürecek. Çok işi var. Saymakla bitmez. Biraderin tek teker aleti o. 2 tıtan, 1 r1, 1 salcano wolf, 1 tanede hero honda var. Heroya babam biner. Bi titanla bi wolf bende. R1 biraderle ortak, 2000 model titan biraderin. Bu kadar motor var, hala hergün hangi motoru alsam diye düşünüyorum. :santa: :sunny:
kovalaklık yapıyon galıba adem....

Ybr , apache, wolf derken wolfta karar kıldım motorsıkletımı cok sevıorum ıykı almısım dıyorum bır daha alırsam yıne salcano wolf alırım tum parcaları made ın japan rodaj donemındeyım az kaldı sunun surasında ne kaldı 1000 km ye suan 136km deyım =)

tüm parçaları made in japan mı :)
wolfun üstünde değil bir tane japon parça bir tane japon üretimi civata pulu bile bulamazsın.. öyle has çinlidir wolf..

benim de ön tekerinde sorun var şişiriyorum ertesi gün iniyor 11e. az sonra çıkarıp baktırcam. jantın yanından kaçırıyodur dediler hadi hayırlısı

Murat arkadaşım cevabın için teşekkürler ben kask olarak +düşünüyorum sanalpazarda aynı firmanın kask fiyatı 170 tl kendi sitesinde 165tl yazıyor. sen motoru galiba sanalpazar üzerinden almıştın yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumda ne yapmalıyım kask ve site hakkında görüşleri olan yazarsa sevinirim

Nihayet 1 haftadır şikayet üzerine şikayet TTnetin aklına gelmiş koskoca apart otelin internetini yapmışlar.

Rasim biraz geç cevap oldu ama evet 1500 tl yi %5komisyon(75tl) ile 10 taksit yapmıştık.Karşı tarafa güveniyorsan sıkıntı çıkmaz.Ama şikayetvar.komda yüzlerce şikayet var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

Rasim anlaşılan herkeste aynı kask var.Ama kız arkadaşıma aldığım daha güzel.Aynısı sadece çene altı deri değil, üst havalandırma daha zariif.Benimki mat birdaha siyah almam yakıyor yazın.

Dün Adem Abi sağolsun ilgilendi yine bizlen, tamirciye gittik.
Ön frenden şikayetçiydim, şuanda acayip güzel.Celal Abi'de beğendi :cat:.Çantada motoru alırken yanında aldığım birleştirilmemiş zinciri taktık, üzerindekinide yedek yaptım.Vites kolunu az öne eğdim, vitesleri topukla yükseltiyorum daha çok hoşuma gidiyor.Yanlız o tamircideki Adem Abi'nin Cg çok güzel duruyor, seside çok güzel.Haftaya binicez gibi :queen:

KEf3i.jpg

Bizde Tahsin Abi'nin yolundan ilerliyoruz, bugün öğlen Pınarcık'ta motorun fırtınada yine düşürdüm.Bu sefer çatlak ayna komple uçtu :mrgreen: Motor taş gibi ama birşeyi yok.

Bu arada benim arka cat hava kaçırıyor 1 haftada 24 e düşmüş.Macun sürücez anlaşılan.

Nihayet 1 haftadır şikayet üzerine şikayet TTnetin aklına gelmiş koskoca apart otelin internetini yapmışlar.

Rasim biraz geç cevap oldu ama evet 1500 tl yi %5komisyon(75tl) ile 10 taksit yapmıştık.Karşı tarafa güveniyorsan sıkıntı çıkmaz.Ama şikayetvar.komda yüzlerce şikayet var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

Rasim anlaşılan herkeste aynı kask var.Ama kız arkadaşıma aldığım daha güzel.Aynısı sadece çene altı deri değil, üst havalandırma daha zariif.Benimki mat birdaha siyah almam yakıyor yazın.

Dün Adem Abi sağolsun ilgilendi yine bizlen, tamirciye gittik.
Ön frenden şikayetçiydim, şuanda acayip güzel.Celal Abi'de beğendi :cat:.Çantada motoru alırken yanında aldığım birleştirilmemiş zinciri taktık, üzerindekinide yedek yaptım.Vites kolunu az öne eğdim, vitesleri topukla yükseltiyorum daha çok hoşuma gidiyor.Yanlız o tamircideki Adem Abi'nin Cg çok güzel duruyor, seside çok güzel.Haftaya binicez gibi :queen:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/07/KEf3i.jpg

Bizde Tahsin Abi'nin yolundan ilerliyoruz, bugün öğlen Pınarcık'ta motorun fırtınada yine düşürdüm.Bu sefer çatlak ayna komple uçtu :mrgreen: Motor taş gibi ama birşeyi yok.

Bu arada benim arka cat hava kaçırıyor 1 haftada 24 e düşmüş.Macun sürücez anlaşılan.

eheh ben 8 kez düşürdüm , bişey olmaz :)
ama ben aynaların civatalarını gevşek bırakıyorum. düşerken vurursa yamuluyor. elle düzelt devam. arkayıda 67lt kappa koruyor.
e banada motoru yerden yere vurmak kalıyor :)

murat arkadaşımın motoru bakıma soktuk dün. Ön balatalar değişti, zincir değişti, bikaç küçük bakım. Ama ön fren çok güzel oldu. Eski balatalar taş gibiydi. İyi tutmuyodu, ses yapıyodu, şimdi rahat. bi cift ayna takarsın artık murat. :)

Bugün Celal Abi ile sözleşmiş, Kapırı Köy'üne gidecektik ama fırtınadan dolayı ben Celal Abi'nin bir çayını içmeye gittim.Celal Abi beni eve gönderdi ama ben tek bir gün olan iznimi evde geçirmek istemediğimden kaçamak yapıp kendim gittim.::fool::

Kapıkırı köyü entelköt efeköye karşı filminin geçildiği güzel bir yer.Şuana kadar gördüğüm en güzel piknik yapılabilecek yer.Ama rüzgarlı olduğundan çok duramadım, paket yaptırdığım dönerimi yedim biraz Bafa gölünü seyredip geri geldim.Gidişte ve dönüşte 40 km rüzgar hep yandan vurdu.Deyim yerindeyse yengeç gibi gittim geldim.Havalimanının oraya gelmeden bir tır arkasındaki brandayı patlatmış geçriği yerleşim yerine çakıl yağdırıyordu elime bir iki parça gelince rüzgarın estiği sola yapıştım köklediğim gibi tırı geçtim.İlerideki trafik ekiplerine söyleyip tırı durdurttum sonrasını bilmiyorum.Ama Salcano alınacak motor kardeşim daha tek masrafım ön balata.Bu arada Milas'a girerken yolda 80 le tın tın gidiyorum diye beni geçen Kykmco süper 8 i 120 ile geçince sanırım adamın aklı gitti :queen:

ntBya.jpg

VxXRa.jpg

Lmt3W.jpg

GfmY.jpg

YeT5x.jpg

RWyfG.jpg

9dnht.jpg

Z4pOC.jpg

8KA0q.jpg

mwnIt.jpg

BHh8S.jpg

IOpiE.jpg

7bmFh.jpg

NQjxb.jpg

DmYLA.jpg

TJlHe.jpg

Celal Abi bana kızma heryeri gezmedim tekrar gezeriz diye :rendeer:.Millet fırtına dememiş doluşmuş hep, köylülerde çok çakal adam arazideki ağaca yazmız piknik 5 tl diye :mrgreen:Köylü kadınlar el işi yapmışlar baş kibar ikna etmeye çalıştılar almayınca dövüyorlardı az kalsın :queen:

Yanlız burası şimdiye kadar gördüğüm en güzel piknik mekanı gibi geldi bana.Kız arkadaşım gelirse mutlaka tekrar gidicem.

beni götürmeyecenmi murat? :santa: bu rüzgarda, rüzgar tecrübesi kazanmışsındır. Tırcıya iyi yapmışsın. Güzelde gezmişsin. Tebrük.

hep masrafı ön balata oda 5tl :)
adem senin r1 in ön balatada 140tl :)
bir r1 balatasına 28 wolf balatası alınabiliyor yani ..

tahsin 5 liralık balata taktırmam ben. Kalite taktırırım. Adi balata kullanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar