Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar arkadaşlar motorumla ilk 20 tl lik benzinle(yedek depoya kadar ölçüyorum)120km gittim,ikinci kez 20 tl lik benzin aldım henüz yedeğe gelmedi ama az kaldı 90 km deyim motor bence aşırı fazla yakıyor scooterimle 20 tl ye 135 km gidiyordum fazla yakıyor diye salcanoyu aldım ama ? gerçi daha rodajda ama yinede fazla ve Adem bence karbüratör iğne ayarı bile para etmez düşüncesindeyim toplamda 210 km. Son olarak dediğim gibi henüz rodajda rodajdan sonra ne yakıyor belli olur ve kesinlikle yanlış anlama olmasın hiçkimse mesul değildir yani benim yüzümden aldın beni sorumlu tutuyorsun gibilerinden ben beğendim aldım sağlıcakla kalınız...

adil abi motor anca 5000km de oturur.
benimki şu an şehiriçi 20tl benzinle 150km gidiyor. 13kuruş bence gayet iyi.
100km/2.75lt yakıyor benim karakaçan şuan.
km 6000

abi 100 km de 2.5 ile 2.9 arasında geziyo. Ben devirlı kullanıyorum ve artcılı. 2.8 den aşa düşmedi hiç. Sattığım titan bundan az yakıyodu. Bunda konfor var. Titreşim yok. Keyif veriyor. Titanda titreme vardı ama çinli cg ler kadar yoktu. Rodajdan sonra biraz daha düşer.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler arkadaşlar rodaj bitsin ne yakacak belli olacak rodaj zamanı zaten haliyle fazla yakıyor sağlıcakla kalınız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Unuttum paylaşayım istedim 3 gün önce yeğenime tişort almak için motorla bir mağazanın önünde durdum motoru parkettim indim mağazadan tişort baktım yeğen beğenmedi başka bir yere baktık dönüşte motoru bıraktığım yere geldiğimde mağaza sahibi dışarı çıkmış benim motoru inceliyor gittim yanına yenimi aldın dedi evet dedim güzel motor kalıplı hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar deyince motordan anlıyor sandım başladım ybr ler varya derken daha ben anlamam dedi motorlardan ama bu motor hoşuma gitti :) dedi ben gülümsedim...

100 kmde 2.2 ila 2.4 litre arası yakıyor benim motor bu değerle sayfada en az yakan motor ünvanı sanırım bende :) 20 TL lik benzinlede 180 km civarı gidiyor :cat:

Motor Ademin sürdüğü gibi devirli kullanılıyorsa 3lt /100 km yakması normal bence :queen: 5. vites 70-80 km arası hızlarda ve şehir dışında kullanılıyorsa 2.5 lt /100 km' lere hatta dahada düşürülebilir diye düşünüyorum :cat:

ahmet abı nasılsın? scooterının bi kaç fotografını gorduk meriç sayesınde. senden de fotograf beklıyoruz.. :)

Motor Ademin sürdüğü gibi devirli kullanılıyorsa 3lt /100 km yakması normal bence :queen: 5. vites 70-80 km arası hızlarda ve şehir dışında kullanılıyorsa 2.5 lt /100 km' lere hatta dahada düşürülebilir diye düşünüyorum :cat:

daha 3 litreye ulaşamadım celal. 2.9 da kaldım. :santa:

Genelde ş.içi 5.500-6000 devir arası vites değiştirip yüksek viteste sakin kullanırım uzun yoldada stabil olarak 6500 devir/90 km ile yol alırım bu kullanım şekliyle o değerleri elde ediyorum zaten :cat:

ahmet abı nasılsın? scooterının bi kaç fotografını gorduk meriç sayesınde. senden de fotograf beklıyoruz.. :)

İyiyim Tuzlu sen nasılsın doğum günün kutlu olsun :rendeer: scoterı alıp gelmem tamamen Macera oldu resimlerin çözünürlüğünü laptopta ayarlayıp konu açmayı düşünüyorum ayrı olarak oradan takip edersin artıkın :cat:

daha 3 litreye ulaşamadım celal. 2.9 da kaldım. :santa:

Demekki devirli kullansanda 3 lt /100 km görmüyor haa , süper vallaha Ademim :thumleft: Bu arada yarın ne yapıyorsun , var mı bir program ::gazla:::pl:

Genelde ş.içi 5.500-6000 devir arası vites değiştirip yüksek viteste sakin kullanırım uzun yoldada stabil olarak 6500 devir/90 km ile yol alırım bu kullanım şekliyle o değerleri elde ediyorum zaten :cat:

Gerçekten çok güzel yakıyor , özellikle benzinin 5 liraya dayandığı bu günlerde ilaç gibi , seviyorum küçük cc makinaları :thumleft: Ön dişli büyük galiba , 6500 devir 90 km hız çok çok iyi :cat: Ben kanuni ile 6500 devirde 80 km hızla gidiyorum ::gazla::

İyiyim Tuzlu sen nasılsın doğum günün kutlu olsun :rendeer: scoterı alıp gelmem tamamen Macera oldu resimlerin çözünürlüğünü laptopta ayarlayıp konu açmayı düşünüyorum ayrı olarak oradan takip edersin artıkın :cat:

sağol abicim :) bekliyorum ozaman..

Gerçekten çok güzel yakıyor , özellikle benzinin 5 liraya dayandığı bu günlerde ilaç gibi , seviyorum küçük cc makinaları :thumleft: Ön dişli büyük galiba , 6500 devir 90 km hız çok çok iyi :cat: Ben kanuni ile 6500 devirde 80 km hızla gidiyorum ::gazla::

Yok ön dişlide arka dişlide orjinal benim (en azından ben öyle biliyorum)

Demekki devirli kullansanda 3 lt /100 km görmüyor haa , süper vallaha Ademim :thumleft: Bu arada yarın ne yapıyorsun , var mı bir program ::gazla:::pl:

10 nisana kadar proğram yok. Patronlar burda. Onlar gidince süper 3 lü gene buluşacak inşallah.

tamam koştururum :santa: zaten havalar bozuk. Bi fırtına, bi yağmur, bi poyraz. Hep böyle. O zamana kadar havalarda düzelir :cat:

Kucuk ss ler candır ya :)

Bugun biraz motor sürdüm baya can geldi gene depresti hevesim :)

Karttan gecsemmi napsam

hava super bugün. tam gezme havası var. ama soğuk.
koca hafta wolfle 500km gezmeme rağmen halen wolfle gezesim var. :)
neyse bi zinciri yağlıyayım bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar