Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arka tek kişide kayar hafif.. önü sıkınca arka azıcık kalkıyor..Ama arkada biri varsa oda kaymaz.

lastık mevzuu konusulmus ben yokken.benım motorda malumun uz uzere ırc lastık var.bu lastıklerı motorumu alırken pazarlıga sokup 70 tl fark odeyerek taktırmıstım.12730 km de suanda motor ve bu aksam karacabeyde allah korusun kaza atlattım.%60-%65 derece egımlı bı yoldan asagı ınerken anıden onume cıkan reno clıo ya deyım yerındeyse patlatmama ramak kaldı.10cm farkla kurtuldum.olay anı olunca anıden frene sert bıcımde basınca kaymaya basladım saldım bıkez daha bastım yıne kaydı bu sanıyeler ıcınde oldugu ııcın clıonun soforude uyanık cıkmasa hem maddı hem manevı cokuntuye ugramıs olacaktım.ocak ayında bursada lastık fıyatlarını sormustum pırellı duratractıon a 150-ırc wınter e 160 pırellı mt 65 e 155 tl mıchelıne 225 tl fıyt vermıslerdı.kararım pırellı duratractıon.gercekten baya bı korkuttu.sabah ola hayrola.(novarıx arkadasım ah mıı ettın ne yaptın yaw)

geçmiş olsun..
burada bizbizeyiz, ah - vah muhabbeti olmaz aramızda abi. :rendeer:
benim söylemek istediğimi (ne yazıkki) yaşayarak tecrübe etmişsin.
lastik-kask ve koruma ekipmanı motorumuzun hacminden ve fiyatından çok daha önemli.
imkanlarımız neticesinde alınabilecek en iyilerini almak lazım.
Allah(c.c) korusun, hayatımız 2 teker üzerinde!

tekrar geçmiş olsun.
Pirelli kullanmıştım SYM motorumda.
genel olarak memnundum.
selamlar.

Cb topiginde salcanoya laf atıyorlar verdim veristirdim :)

Saldırıııııınnnnn!!
hiho.gif

Cb topiginde salcanoya laf atıyorlar verdim veristirdim :)

İzzet Abi sen neden bu kadar geriliyorsun, herkesin lafına bakıcak olursan ooo:mrgreen: .Sen şanslısın ki birden fazla motora binme şansın oldu, daha da çeşit çeşit olur inşallah.Kıyaslamayı uzaktan bakan, binen gibi yapamaz.Sen artık en güzelini en temizini alırsın Meriç'te yanında çok şanslı adamsın vessellam.Bizimde abilerimiz var tabi bende çok şanslıyım :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lastık mevzuu konusulmus ben yokken.benım motorda malumun uz uzere ırc lastık var.bu lastıklerı motorumu alırken pazarlıga sokup 70 tl fark odeyerek taktırmıstım.12730 km de suanda motor ve bu aksam karacabeyde allah korusun kaza atlattım.%60-%65 derece egımlı bı yoldan asagı ınerken anıden onume cıkan reno clıo ya deyım yerındeyse patlatmama ramak kaldı.10cm farkla kurtuldum.olay anı olunca anıden frene sert bıcımde basınca kaymaya basladım saldım bıkez daha bastım yıne kaydı bu sanıyeler ıcınde oldugu ııcın clıonun soforude uyanık cıkmasa hem maddı hem manevı cokuntuye ugramıs olacaktım.ocak ayında bursada lastık fıyatlarını sormustum pırellı duratractıon a 150-ırc wınter e 160 pırellı mt 65 e 155 tl mıchelıne 225 tl fıyt vermıslerdı.kararım pırellı duratractıon.gercekten baya bı korkuttu.sabah ola hayrola.(novarıx arkadasım ah mıı ettın ne yaptın yaw)

Geçmiş olsun Mutlu verilmiş sadakan varmış...

Geçmiş olsun Abi.Motor güzel gidiyorda gitmek kadar durmakta önemli tabi.Bende balataları değiştiricem Adam Abinin tavsiyesi üzerine.

laf atan arkadaşa güzel cevaplar yazdım :pl: mutlu arkadaşım aman dikkat. Geçmiş olsun.

depoyu genelde uzun yollarda, gezilerde bitirdim. Devir saati 7-9 bin arasında gidip geldi. Hele dünkü cbr la 40 km lik kapışmamda çok zorladım. Bu kadar zorlamaya depoyu 406 km de yedeğe düşürdüm. En çok yakan, en çok kaçan tokatçı wolfüm benim :rendeer:

ulen nazar deyiyor hee :)
bugün arka lastigi patlattım.
arka tekere 4cm boyunda bi demir girmiş. vida değil bildiğin demir.
teker insede yolda bırakmadı. gün boyu hava basarak gezdim.
motorcuya gittim. demiri çıkarıp yerine kırmızı boyalı bişey soktu.
devam :)
5 tl ye hayvan gibi patlak lastik tamir oldu :)

Az önce CB 125 topiğine bakayım dedim ne var ne yok diye . Bir baktım wolf kullanıcılarının neredeyse hepsi orada :queen: Yanlışlıkla wolf topiğine girdim sandım :sunny::cherry: Sonra baktımki doğru girmişim :rendeer:

yahu altındaki motora bakmadan wolfe laf atanlar varya, ayar ediyolar adamı. Cb ye para verdilerya, wolfu kıskanıyolar. :santa:

wolf az zamanda cok sevdırdı kendını...

Wolf candır.Tüm beklentileri en ucuza karşılıyor.Hani hep kızıyoruz çinde 600$ yok niye bunlar 4000-5000 e getirir diye.Salcano marka isim parası çok bindiremediğinden fiyatı çok uygun.gerçi oda yavaş yavaş başladı arttırmaya bakalım hayırlısı motorlar değer kazanıyor :mrgreen:

Wolf candır.Tüm beklentileri en ucuza karşılıyor.Hani hep kızıyoruz çinde 600$ yok niye bunlar 4000-5000 e getirir diye.Salcano marka isim parası çok bindiremediğinden fiyatı çok uygun.gerçi oda yavaş yavaş başladı arttırmaya bakalım hayırlısı motorlar değer kazanıyor :mrgreen:

Bunu senmi diyorsun abi..Bi ara cb ye laf ettirmezdin :):)

salcano eger ufacik bir pazarlama stratejisi gelistirirse piyasa cb falan birakmaz..

wolf bora kadırgaya laf edenler yan sanayi diyenler gitsin cb e ye binsin...
yan sanayinin kralını padişahını görsün..
cbfle bir tutuyorlardı bi ara cb e yi :D
k.cımla gülüyorum cb e ye para veren aptallara..
bok attırmamak için de satmıyor sıgırlar hala :D son sahibi olacaklar haberleri yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar