Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

adem açıklamadan ben söylüyorum; mutlunun motoru ben alacam iki ay daha para biriktirmem lazım iki tane wolfüm olacak en sonunda,,,
adem dostum bana kızma çok ısrar edilince hemen söylüyom dayanamıyom ne yapayım gri olsun beş fazla olsun artık,,,,

Hakkaten beyler, Wolf'çülerin meslekleri okulları falan nedir? Dökülün bakalım..

Meslek lisesi,Makine bölümü, Bakım onarım :) Lise 4 Son bu sene.. 3 Ay kuryecide calısıcam.. 2 Sene universite okucam..Ama kendi işimi kurucam..Galeri veya pizzacı veya ecza deposu işleticem kafam karısık :)

İyi fikir.. Özellikle Pizzacı, tutulursa iyidir. Benim peder de makina öğretmeni teknik lisede. :)
Finans sektöründeyim bende. Özerk bir kamu firmasında çalışıyorum. İstanbul Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi mezunuyum.

BEN başbakanlıkta çalışıyorum bakan yardımcısıyım ,,,, maaşım dolğun ama sırf hastası olduğum için wolf kullanıyorum sizlerin meslekte öğrenci heralde gencler ;:queen:

bu zamanda çalışmaya gerek yok nasıl olsa devlet bize bakıyır kömür devletten su gölden yaşayıp gideriz işte yarışmacı arkaşlara başarılar dilerim

adem açıklamadan ben söylüyorum; mutlunun motoru ben alacam iki ay daha para biriktirmem lazım iki tane wolfüm olacak en sonunda,,,
adem dostum bana kızma çok ısrar edilince hemen söylüyom dayanamıyom ne yapayım gri olsun beş fazla olsun artık,,,,

sen değilsin talibi. Ama alacaksan ver parasını al ben karışmam. Bana danışan arkadaşı mutlu ya özelden yazdım. Sen almassan 20 güne satılabilir haberin olsun.

hayırlısı olsun alanada satanada almakta zor satmakta bilirim

alırken aradığını bulamassın satarkende istediğin fiyata satamassın bu üçüncü motorum

ilk moturumda keewayda yediğim kazığı bir ömür unutamıyacağım ölü motoru bir aldık ölü parasına sattık parasıda hayal oldu motorda en aşağı 2500 tl zarar ettim

mondiali sıfır aldım begenmedim bir sene sonra sattım 800 ordan gitti

sıra salcoya geldi bakalım bu bize ne eder sonunda çin malı motorlardan bir ybr parası yedim nerdeyse eehheheheh

benim satmaya niyetim yok, zaten kimsede almaz. alsada o paraya motor alamam.
km sayacı ve hız göstergesi bozuldu. zaten bi işe yaramıyodu. onsuz devam.
şase ikiye bölününceye kadar binerim wolfe..

oda yakındın şasenin bölünmesi tahsisns bu gidişle ne :flower:kadar ömür biçiyon bölünme için bir aymı bir haftamı :joker:

koruma demirlerinin küflerine wd40 sıkıp baya bi sildim. Küfleri baya bi kaybetti. Eksoza sıktım. Eksoz koruma demirinin deliğinden parmağımı sokup atlını silmeye çalışıyodumki, kenarı jilet gibiymiş açcık baş parmaktan bi parça alıverdi :santa:
R1 alan yokmu? Satıcam.

bızım gıbı gunun bellı bolumlerını motor ustunde gecırenler ıcın 250cc ustu makına haram dıye goruyorum.:thumleft:tabıkı bu benım kendı gorusum.hem yakıt hemde guclu makına.hernekadar kontrol elının altındada olsa bız turk mılletı anında gaza gelebılen kısıler oldugumuz ıcındır bu dusuncem.bılmm ne derece hak verırsınız.

ufak motorun zevki bi başka 100 - 250 cc arası vitesli motorlar en zevklileri.fazlası zarar.

scotere motor diye binmem ben. Hatta motor sınıfına bile sokmam. Scoterin kıçı ağırdır. Viraja yatırarak girersen atıverir kıçını. Onla dağada çıkamam ben.

izzet sana bı 3 telerlı ardından sepetlı bısıklet alalım ne dersın.

Almayım ben onu en son bisikletle arabaya vurmustum yokus asagı kafa kafaya girmiştik..15 Metre ucup karsı kamyonun altına girip bayılmıstım..Peder bisikleti bile yasakladı Hımmınaaa Tabi 2 diz kollar sarkıda.. Bisikletin dişlisi bacagıma girdi ve 7 cm uzunlugunda..iz 5 senedir bacagımda..Öyle deme abi bisikletle cok ölüm atlattım ben..Yasıyoruz ama.

scotere motor diye binmem ben. Hatta motor sınıfına bile sokmam. Scoterin kıçı ağırdır. Viraja yatırarak girersen atıverir kıçını. Onla dağada çıkamam
ben.

Öyle adem aga :) Bakalım bu atesimizde gecer yakında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar