Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla restine rest datlı ama ben öyle yemeğe falan arabaya binmem ruhsatına dersen kabul :pl: öteki türlü siz gelin ben her türlü ısmarlarım size yemek :cat: yinülsün içülsün meblağğ möhüm değeelll yani :wiinkk:

Damardan giriyor :) Faceki fotolarını paylasırım bak

69286_10200124900118028_2045127016_n.jpg

Dedim pepsisine cıkak kazanan kapak altındaki sifreyi alır..

TATLI bir reste sen çek madem bir daha onda 4 as varsa sende hile yap şabanın ki gibi bendede 5 as var de,,, neyse gaz verme olayını kesiyorum tatlı boş ver ahmet abiyi geçipte üzme hem yarış bize göre değil maksat mahabbbet olsun dimi topic şenlensin öpte ahmet abinin elini bu mevzuda tatlı ya bağlansın senin gibi,,,

Herkese selamlar,

İş yoğunluğu arasında Adem Ağa geldi moral aşıladı, çayımı içiyor.Selamı var hepinize

R1 hakikatten acayip birşey.Bir dönem gelem dedim oturuş pozisyonu çok garip, gel görki buda bana ufak kaldı :queen: Baba adamın baba motoru olur tabi.

Çok gezcez belli ama Adem abi ye şehin kız kardeşini almak lazım yoksa evde çok oturacak :queen: Akropoviç konuşuyor hani ağzı var söylüyor o derece :cat:

çok tehlikeli çoook::yanliss:

adam para yok dedi r1 aldı çıktı karşımıza benzin parası yetişiyormu bari bizde adem nerde bu gün yok diyorduk demek arazı olmuş ha

evet murat arkadaşıma çay içmeye gittim R1 le. Yani 1 bardak çay için 30 km yol, bikaç litre benzin yaktım :santa: dönüşte biyerde boş yol buldum biraz gaza asıldım, ibre 160 a çıkıverdi :sunny: yok ben dayanamıyom gazlıyom. Olmayacak çok tehlikeli. Kimseye tavsiye etmem. Pist yarışcıları hariç. 250 cc den yukarısı zevk için. 250 cc bi motorcuya yeter. Bu arada murat arkadaşımızın motorunu çok beğendim. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:

İzzet Abi çok yoğunum bu aydan itibaren artık pazardan pazara gezi fotolarım ile yetinirsin :mrgreen::p Motor giderken arıza yapmam ben uzun süre diyor.Çok güzel motor harbiden Meriç'in yerinde olmak istemezdim doğrusu :) Yeni rotalar belirlenirken Adem Ağa'dan bölge hakkında birifing almayı ihmal etmiyoruz:flower:

adem senin r1 niyet bozdurur insana :)
bana sattıracak arabayı en sonunda :)
maşallah fena duruyor. yoşimura egsozla deli ses verir...
maşallah diyelim nazar deymesin..
banada bi hayabusa gider hani...

Aklınızı başınıza alın ağalar Salcolara devam edin yada alın bi 250 cc en fazla :sunny: benzinin 5 lira olduğu her an için 10 lira olabileceği mtv lerin el yaktığı ülkede yaşıyoruz + olarak yollarımız köstebek yuvası gibi trafiğimiz arap saçı ve insana benzer mahluklar direksiyon başındalar :pr:

adem senin r1 niyet bozdurur insana :)
bana sattıracak arabayı en sonunda :)
maşallah fena duruyor. yoşimura egsozla deli ses verir...
maşallah diyelim nazar deymesin..
banada bi hayabusa gider hani...

alıcıysan pazarlık yaparız. Pek durdurmayacam bu canavarı. Daha gencim. İmamın kayığına bu motor yüzünden binmek istemem.
R1 isteyen varmıı? Aklınıza kötü bişey gelmesin. Arızası kazası yok. Çok güçlü geliyor bana. Araba gibide yakıyor. 250 cc yeter bana.

Aklınızı başınıza alın ağalar Salcolara devam edin yada alın bi 250 cc en fazla :sunny: benzinin 5 lira olduğu her an için 10 lira olabileceği mtv lerin el yaktığı ülkede yaşıyoruz + olarak yollarımız köstebek yuvası gibi trafiğimiz arap saçı ve insana benzer mahluklar direksiyon başındalar :pr:

Mtv diyorsunda abi fotoğrafı çekmeyi unuttum Adem abinin R1 ruhsatında 100cc(yüz yanlış yok) yazıyor :queen: Şaka gibi 3 vize badrolü gördüm hiç mi görmemişler.Azami yük ağırlı 534 kg yazıyor.Salcano ile aynı vergi diliminde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar