Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

sen yandın bikere. Neyle gelcen? Ben kendimi ona göre hazırlayayım :pl:

len senin o 1r nin yaya geçerim abisi sen fatihi ne sandın 3 kere avrasya marotonu kazanmış adamım ben::151::
adem sen kimsin len beni affetmiyon eylül de yuttuğun eksoz dumanı senin kafayı bulandırmış bir daha seni geçmiyecen abisi seni geçince kafayı çiziyon sen::stretche

R1 lede geçersen artık hayabusa yada zx14 r a kadar alır Adem ağa :mrgreen: ağa adamla şaka olmaz Fatih :flower:

len senin o 1r nin yaya geçerim abisi sen fatihi ne sandın 3 kere avrasya marotonu kazanmış adamım ben::151::
adem sen kimsin len beni affetmiyon eylül de yuttuğun eksoz dumanı senin kafayı bulandırmış bir daha seni geçmiyecen abisi seni geçince kafayı çiziyon sen::stretche

o duman ciğerlerime kaçtı, çıkmadı, içimde ukde yaptı :queen: kızma len fatih. Sen tokatlamasaydın kımsenın beni tokatlayacağı yoktu. Ama sen gene gel. Ben 1 yıldır formüla yarışcıları gibi hazırlanıyorum. Hergün antreman yapıyorum. Rövanş isterim :rendeer:

F54

o duman ciğerlerime kaçtı, çıkmadı, içimde ukde yaptı :queen: kızma len fatih. Sen tokatlamasaydın kımsenın beni tokatlayacağı yoktu. Ama sen gene gel. Ben 1 yıldır formüla yarışcıları gibi hazırlanıyorum. Hergün antreman yapıyorum. Rövanş isterim :rendeer:

kimin kızdığı belli motorunu sen sattın ben değil keşke titan la beni geçseydin de motorunu satmasaydın:queen:

zaten sıkılmıştım artık 11 yıldır titana binmekten. İyi oldu bence. Bak değişik değişik motorlara biniyom. Sebep oldun. Zatende kendim demiştim. Düzde bi ybr yanımdan geçip giderse satacam motoru diye. Motoru sattım ama motorculuğumu satmadım. :)

sadece sen geçersen satarım fatih. Çünkü sen beni cümle aleme rezil ediyon. Sağır sultan bile duyuyo :queen:

tamam abi. Bitek fatihe söyleme yeter. Adamın ağzında bakla ıslanmıyor :queen:

sadece sen geçersen satarım fatih. Çünkü sen beni cümle aleme rezil ediyon. Sağır sultan bile duyuyo :queen:

adem senin honda ile ybr ye geçilip salcona aldığını bizim köydekinler bile biliyorlar adamlar titanları elden çıkarmaya başladılar bile senin sayendi;)

olaya farklı boyut getireyim; Kymco Agility 125 ile YBR125 tokatlamışlığım çoktur! :bounce:

Top speed konusunda da Agility 125 YBR'ye kafa tutar. Hemen hemen aynı ikiside.. Ama kalkışta acımasızca yiyor agility.. :)

Abi bilmem drag lara katılan ybr buldum..Dereceli egzantrik silindir piston 135 lik.Dragda dereceleri var net 158 dedi ..

Todayle gelirim ula :) hadi az yak benden:queen:

Dediğin YBR yi biliyomda onun için öyle dedim datlı :mrgreen: Todayle gelirsen hız yönünden tokadı yersin dediğin YBR yle gelirsen dayanıklılık ve yakıt yönünden tokadı yersin :p yani her türlü tokatlanırsın demedi deme :pl: unoyla gelirsende serçeyle tokatlarım ona göre :queen:

Nerden pilion aklıma bişiler geldi ama kötü planlarımız var :) Olsun benzin 5 tl olmus,Hem uno ma laf ettirmem ben :)

Unoyu kalkışta yakışta düzde rampada yokuşta virajda her türlü YERİM :pl: ahanda laf ediyom hodrii meydan :p (bu arada msnde ç.içi ol yazdıklarım gelmiyo sana)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar