Kanuni Puma ile aynı motoru kullanıyor olabilir.Sırf Ybr değil Jianshenin kendi ürettiği motor çeşitleri de var.ybr 150 nin randıramnı yokki bunun olsun eski wolfe devam![]()
Sert-yumuşak balata diye ikiye ayrılıyor sanırım dimi balatalar? Bildiğim kadarıyla yumuşak olanlar ötmüyor ama çabuk bitiyor. Sert olanlarda baya dayanıyor ama ötüyor diye biliyorum. Hatta bizim kurstaki motor hocası 2003 model Honda cgl'nin balatasını yeni değiştirdi. Scooter balatası koymuş şimdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
İki yerle görüştüm bugün birinde kalmamıştı ama getirtebiliriz dedi. 2013 model için 3.150 fiyat verdi. Ücerlerde 2690 fiyat verdi 2012 model için.
ya ben motora 150kg yükle devamlı durkalklı gittiğimden balata dayanmıyor.
bugün başka servise götürdüm. gösterdim yamuk yenmiş balataları.söktü kaliperi. içindeki pistonları söküp gresleyip geri taktı. başkada bişey olmaz dedi. tekrar balata değişti.
bakalım nekadar gidecek. km 5200 şu an.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
üçerlerden şaşma. havaya atacak paran çoksa bilemem.
ödemeyi salı günü yapsan cuma anca alırsın motorunu. ona göre ayarla kendini
yada kartla alacaksan , kart nosunu ver ve salı günü işlemlere başlayın dersin. onlar mail order la çeker parayı..
gri yada siyah renk iyidir..
Sağol Tahsin abi. İçim rahat etmicek böyle gidip bi konuşayım ben. Belki kapora falan veririm o şekilde halledilir.