Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

700 tl ye cg var 100 luk 4500 km de 1 kazası var yerde sürtünmesi..motoran 100 lük.arkadasım satıyor.plaka ruhsat hepsi var hevesi kactı diye hemen alsınlar vericem diyo..

ne yapam meric abile cok düşündük alak bi 200 lük alt atalım

Wolften sonrada binilmez la cg ye :) Daha iyi bisi alamıcaksam satmanın bir anlamı yok.Anca fiyatı uygun hani alıp 1000 e falan satabilirik aslında.Hayırlısı ile satış işini halledekte onu düşünürük

murat kardeş, wolfe en uygun çanta demirini al yolla bana. kaynak işin benden ücretsiz...

Harbi diom zaten arkadasım söylerim bekler..sen almassan napar eder ben bulur eder alırım..Drag motoru yapar evime koyarım sadece durması yeter.. ne olacak sanki 700 tl 2011 motora zor deyil bence.700 e alır 1000 e satarız

Motorun tepesine çıktığım an benimde aklıma bir isim gelecek, o anki elektiriğe bağlı :)

Ben dahada senle basmam abi.90 a sabit gidiyorsak gidelim yoksa sen önden git sigaranı iç :queen:

tamam. Yolda gaza gelipte bana uyma. Ben daha ufakım. Senin gibi yaşlı başlı değilim :queen:

Salkoculaaaaaarrrr ulen hepinizin totoşta pireler uçuyo demii :queen: buraya lapır lapır kar yağıyo beeee :flower:

Ahmet abi ayıp ediyon vallaha.Sen benim sabah ezanı okunmadan uyuduğumu gördün mü ??

Ulen Adem yata yata bitirdin nöbeti gene :cherry: hadi iyisin 45 dakkaya bizimde bitiyo hayırlısı ile :bounce:

burayada kar yagdı bu gun hafta sonu hayal oldu gıbı wolfla gezme işi günaydınlar sabah erken kalkıp gece yatanlara

karda buzda çok gezdim ben wolfle. kontağın donması ve debriyaj telinin donması haricinde sorun olmuyor.
kontağın içi buz olduğundan anahtar tam girmiyor. çekiçle çaktım anahtarı :) sonra zamanla düzeldi.
debriyaja da abandım. telin buzu kırıldı. oda düzeldi. ama 3 gün sonra debriyaj teli koptu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar