Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fatihteyken az yakıyordu ona güvenerek istiyorum.Sen basa basa ayarsızlaşmışta olabilir.O zaman bnm elimde patlar.

vallaha elimi bile sürmedim. Nasıl aldıysam aynen öyle. Ama çok yakıyor.

Aman adem abi sende :) Fatih o karbüratörle baya oynadı meme ufalttı kaç defa ayar çekti ayar tutturdum deyordu.O ayarda ise yakıtı bizimki gibi yakıyor sakin kullanımda daha az bile yakıyordu.Hem senin işin görüşsün hem bende bir deniyem diye dedim.Orjinal karbüratör verip yansanayi mikuni karbüratör almak ne kadar akıl karı bunuda düşün bence.

yok vermeyi düşünmüyom. Sıfırını al. Memeyi falan küçültmemiş. Hem çok yakıyor, hemde çok kaçıyor bu.

Adem abi sende bir diyon az yaksın bir diyon çok yaksın çok kaçsın.:) Ne alcam durduk yere orjinal karbüratörü dururken.

Öyle az yakcak çok yakcak yok Adem aga :) hem ne demişler "ne ka ekmek o ka köfte " :bounce:

Arabayıda benzinde kullansana ahmet abi.Madem bu kadar sempati duyuyorsunuz benzine :pl: :pl:

Araba radyatörlü ve arabalara gaz taktırma olayı yıllardır var oturmuş bi sistem yani :cat: elmayla armutu kıyaslamamak lazım Meriçcim :bounce:

Sıvı soğutmalı motosiklet kullanıyorsan arabadaki sistem uyarlanıyor.İçten yanmalı motorların hepsi aynı sistem.Millet motorda lpg işine bu kadar önyargılı bakmasa belki bu sistemde oturabilir.

Dediğin gibi "sıvı soğutmalı" !!!! olsa belki ama hiçbirimizin motoru sıvı soğutmalı değilki Meriç :silent: kaldıki arabalar 4 tekerlek ve çok nadir devriliyor (motora göre yani) ama motosiklet 2 tekerlek kendi haline bile bıraksan duramıyor :sunny: ee Allah korusun bunun kazası belası var :sunny: he diceksinki abi benzindede var aynı durum gazın kesici selenoid valfı var benzinde oda yok v.s haklısın o konuda :wiinkk:

Ama en başta dediğim gibi sıvı soğutma önemli çünkü radyatörde ısınmış suyun gaz beyninde dolaştırılması ile yoğunlaştırılıyor L.P.G yanlış bilmiyosam :sunny: öyle eksoza l.p.g rekorlarının sarılıp ısıtılmasıyla falan sağlıklı bi sistem olacağına aklım kesmiyor açıkçası :king:

selamunaleykum ey dostlar.bugun saglam bı bursa turundan sonra saat 21de falan yattım.az evvel uyandım.sabahta gezı var ve uykuyu almıs bırde ben.nasıl olcaksa artık.......benzın konusunda yedegı kullanamdaan yedege dustugunde doldurdum depoyu.13lt ye az kaldı 12,88lt aldı motor.ve 518 km yol yapmısım.yıne sıfırladım bakalım ne olcak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar