herkese selam. Bende iyi gezdim bugün. Hava güzel ama 80 km/s fırtına var. Göz açmak mümkün değil.
Saat 13 gibi hanımla giyindik, ortaya oğlanı aldım, okula oğlanı bırakıp bodruma gidecez. Ara yoldan ana yola çıkacam. Sağdan bi hanım sürücü motorlu, 250 mct si var. Geliyor 50 km hız civarı. Bende yola çıkçam sağa sola bakınıyorum. Bayan arkadaş motorda bi hoplar gibi oldu ben çukura girdi çıktı sandım. Bi sola yattı, bi sağa yattı, tam kaldırım taşının üstüne düştü. Arabalar vızır vızır geçiyor, ne biri yerde duran bayana yardım ediyor, yardım etmeyi bırak, bitanesi bile yavaşlamıyor. Neyse bi fırsatını bulup karşıya geçtim, bayanı şahsen tanıyorum. 15 yıldan fazladır tanıyorum. 3 çocuklu, evli, benden bir yaş ufak, ismi okadar önemli değil, neyse biz indik, önce bayanı kaldırdık, çenesini vurmuş kanıyor, muhtemelen ayaklarındada çizik vardı ama ben açıpta bakamam, veya yol ortasında bakılmaz. Kenara oturttuk. Islak mendille falan temizledik kanayan yerlerini. Ufak bikaç çizikle attattı şükür.
Düşme sebebi, üstünde uzun bi elbıse vardı. Arka dişlinin uzun elbisesinin uçunu kapmasıyla elbisenin arka dişliye dolanması sonucu arka tekerin kitlenmesi. Elbisenin % 75 ini arka dişlinin üstünden sökmek için epey bi uğraştım. Zaten mct nin selesi alçak ve lastiğe yakın.
Bundan alınacak ders, uzun elbise, atkı, paçalı elbiselerle motora binilmez, binenler uyarılır. Ve nerede denk gelirsenız gelin, yolda yardıma muhtaçlara yardım edin.
Ordan oğlanı okula bırakıp bodruma gittim. Bi kokoreç yedim

ordan turgutreise yola çıktım. Bi genç altında innova i modeli, hararet basmış garip, bi kapıştık. Ben artçılı, genç tek. Işıklarda tek kişi kalkışta fark açıyor velakin 200 metrede bunu tutup geçiyorum :sunny: neyse genç biyere saptı. 5 km kadar gittikten sonra rampada bi cb 125 tokatladım. Hemide cb tek kişi, ben artçılı. Kasıla kasıla geçtim :santa: bide o motorun üstündekini ahmet abi olarak hayal ettim. Çok mutlu oldum çoook :queen: bi ara 130 km/h çıktım. Hava fırtına, vazgeçtim, hızımı 120 ye çektim :queen: turgutreiste pizza ziyafetinden sonra gümüşlük, yalıkavak yaptım. Toplamda 70 km kadar. Motoru yıkadım pakladım yatırdım. Herkese sevgiler, sayılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
bide akşam bim den çakmaklıkla çalışan kompesör tipli ışıklı ufak pompa aldım. 35 tl ye