Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla şeytan diyorki bunlarıda bitirde ondan sonra nasılsa bırakmanın yolunu öğrendin artık :pl: sanırım uycam şeytana :santa:

---------- Post added at 03:51 ---------- Previous post was at 03:49 ----------

ahmet abi paketi sakla, yazın buraya gelince beraber içeriz :pl: :queen:
Ozamana kadar küflenir la :cherry: en iyisi tüketeyim ben bunları zebil olmasın :queen:

abi uyma şeytana. Ben 2 ay içmedim, sonra bigün bi fırt, ertesi gün 1 tane daha ertesi gün 2 derken bi baktım aynı yerdeyim :pr:

La sizi heç anlamıyom he :santa: ulen ben değil 2 ay 2 hafta hatta 2 gün içmesem (içmeyebilsem yani) bir daha içermiyim o zıkkımı be :jocolor: aynını bizim arkadaşta yaptı 6 ay içmedi sonra gene devam :pr:

kanda hiç nikotin kalmayınca başına vuruyo abi. Neyse. Öyle bi yağmurluki burası motora binsen sel alıp götürcek. :santa:

Buradada öyle bir kar yağıyoki şu an motora binsen benim avatar resmindeki gibi olursun :)

---------- Post added at 04:37 ---------- Previous post was at 04:07 ----------

Ben yatar millet haden eyi geceler :king:

havalar actı ama her yer çamur. Çamurda pek binmek gelmiyor içimden. Neyse bineriz gari :)

bızım burdada yagan yagmur kalan karı erıttı hava sıcaklıgı yaklasık 7, 8 derrece cıvarı.yarın bızım köyün macı var.kaymakamlık kupasında ıddıalıyız.gecen haftaki macta 9-0 lık galıbıyette moralını yukselttı takımın bakalım bu hafta zorlu macta ne gıbı bı sonuc cıkacak.yarın kı sosyal aktıvıtemızde bu olsun bari.motor havası yok maalesef ustten sureklı yagıs oldugu ıcın.

gelse şu bahar havasıda uzun uzun gezsek. Ocak, şubat, ve mart ayının yarısı var daha. Ondan sonra bahar havası :)
elektrikler gitti, sarjım sıfır. Görüşürüüzz :santa:

Sizin bahar dediğinize biz yaz diyoruz buralarda Adem :cherry:

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Köylere kurtlar inmeye başlamış bizim buralarda aboooovvv :cyclopsan:sunny:
http://rthaber.com/haber/201301128/Ac-kurtlar-katliam-yapti-.html

mutlu abi teşekkürler sınav desteği için
girdik bakalım , kazanırsam 10 güne a2 ehliyet hazır

bugün büyük bi su birikintisine girdim. motor stop etti. marş basmadı. biraz durdum. sonra bastı.
biraz yolda öksürdü. sonra düzeldi.
su girdi bi yerlere herhalde. sağlam girdim ama suya. bütün gün yağmurda çalıştı wolf. maşallah

ahmet abi bende huğlu tek kırma tüfek var. Dedemden aldım. Saat gibi çalışıyor. Kurtlarda veya domuzlarda işe yarar. Lazımmı? :) asarsın motora, yolda kurt sürüsü çıkarsa çatışırsınız :)

Arkadaşlar sahibinden.com da sürekli ilanları takip ediyorum.Şöyle bir ilanla karşılaştım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakmadan-gecme-111223130/detay

Bu motordaki çantalar farklı geldi araştırdım üreticisi manisada çıktı :) :)

http://motogranaj.com/yan-canta-modeller.html

Fiyat bilgisine ulaşamadım arayıp sormak lazım.Fikir edinmeniz için koydum.Hatta konturu olan biri arayıp sorarsa çokta makbule geçer.:cherry: :cherry:

meriç böyle bir motosikleti buldun, kilometresi düşükse hiç kaçırma yapışcaksın =)
üçlü canta seti bi motosiklete bu kadar yakışır ya...

Çantayı biraz geriye takarsan sorun olmaz. Tsubasa motorla değil çanta ile ilgileniyorum öyle piyasa takibi yaparım genelde.Şükür salcanodan yana sıkıntı yok duruyor üstü örtülü şekilde garibim :)

ben heybe kullanıyorum. O çantalar kadar yüksek durmuyor. Artçıyıda çok rahatsız etmiyor.

tahsın yanlıs hatırlamıyorsam ayın 19 unda acıklanıyo sınav sonucları.vatandaslık nosu ıle netten bakabılıyosun ben oyle yapmıstım 2012 nın 30 hazıranın da gırmıstım sınava. meriç aynı o cantalardan burda bı arkadasımda var cbf 150 ye takmıstı oda onun rengı grı yanlız 32lt lık snırım topcase ve dıger yan cantalar hazıran ayında 350 tl ye ıstanbuldan getırmıstı dayısı hedıye ettı.motoru sattı.en son gecen hafta gorusdtuk.yarın mac ıcın o koye gıdıcem kac paraya satacagını ogreneyım yazarım sana.250 ye vercem gıbı konusuyordu.zaten motorunu fazla kullanan bırı degıl ozendı aldı kendı esnaf vakıtsızlıktan kullanamıyodu.musterısı cıkınca verdı motorunu 3200km deydı daha.

mutlu abi teşekkürler sınav desteği için
girdik bakalım , kazanırsam 10 güne a2 ehliyet hazır

bugün büyük bi su birikintisine girdim. motor stop etti. marş basmadı. biraz durdum. sonra bastı.
biraz yolda öksürdü. sonra düzeldi.
su girdi bi yerlere herhalde. sağlam girdim ama suya. bütün gün yağmurda çalıştı wolf. maşallah
Tahsin yanlış anlama ama wolfün zebanisisin resmen :) maşallah o kadar eziyete rağmen hala taş gibi motorun bi ara bi yerde okumuştum biride sırf eziyete ne kadar katlanacak diye YBR almıştı motora neler neler yaptı en son 90 kusür bindeydi hala gidiyor diyordu :) wolf içinde sen bu görevi üstlendin sanırım :) Allah kaza bela vermesin kardeşim dikkat et kendine soğuklarda :rendeer:

ahmet abi bende huğlu tek kırma tüfek var. Dedemden aldım. Saat gibi çalışıyor. Kurtlarda veya domuzlarda işe yarar. Lazımmı? :) asarsın motora, yolda kurt sürüsü çıkarsa çatışırsınız :)
Sağol Ademcim tüfek hantal kaçar öyle durumlarda benim kırıkkale iş görür sanırım (yanımdan pek ayırmam kankimdir kendisi)

Arkadaşlar sahibinden.com da sürekli ilanları takip ediyorum.Şöyle bir ilanla karşılaştım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakmadan-gecme-111223130/detay

Bu motordaki çantalar farklı geldi araştırdım üreticisi manisada çıktı :) :)

http://motogranaj.com/yan-canta-modeller.html

Fiyat bilgisine ulaşamadım arayıp sormak lazım.Fikir edinmeniz için koydum.Hatta konturu olan biri arayıp sorarsa çokta makbule geçer.:cherry: :cherry:
Meriç sanırsam yana doğru açılıyor bu çantalar içine koyduğun malzeme pat diye dökülür kapağını açınca pek iş görmez bence :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar