Sağolasın Tahsin üçerlere soracağım zatende senden öğreneyim dedim kaç günde geldi,Cuma burdaki servisi arayıp sordum haber verdiler dedi gelince ararmısınız veya ben arayayım dedim biz ararız dedider bi haber yok...@meriç
bayaa zormuş iğne olayı. yarın uğraşayım bakayım.
@adem
dişli var huzur var. dişli büyütünce yokuş aşağı ybrde 140 da kesiciye giriyormuş. sende ön 16 sanırım.normal bence
@adil abi
abi siparişi verdikten 2 gün sonra akşamı motorumu teslim aldım. pazartesi gelir abi. gene de üçerlere bir sor derim.
boşver yav niye söyledimki sankir: yukardaki koskoca yazıdan bula bula 135 i çıkardınız. Gerisi hikaye zaten.
Sağolasın Tahsin üçerlere soracağım zatende senden öğreneyim dedim kaç günde geldi,Cuma burdaki servisi arayıp sordum haber verdiler dedi gelince ararmısınız veya ben arayayım dedim biz ararız dedider bi haber yok...
adem hemende kızıyon yahu ıkı dakıka muhabbet edecez su koyverdin .. f54 duymasın bak dedıklerını....
Uyarıların niçin Teşekür ederim Tahsin,imkanım olursa zaten motor geldiğinde ararsa beni beklemesini söyliyecem servise benim yanımda toplasın zerre güvenmem servislere yetişemesemde kendim kontrol ederim.500km rodaj bakımı dediğin yağ değişimimi servisin 500veya 1000km de yaptığı bakımımı diyorsun ben belki servise hiç götürmem sağlıcakla...abi ön frene basınca sürtme sesi yapıp yapmadığını, bide zincirin eşit gerilip gerilmediğine bakarsın abi. ben bundan başka sorun yaşamadım.
viteslerde şıkır şıkır geçiyo olması lazım.
ha bide
500kmde rodaj bakımın var.
sudan bişey olmaz abi. yağmur çamur 1000km yaptım. sağlam motorlar bizim tosunlar![]()