fatih gerçekleri yaz. Salcano wolf motorum yok artık diye az yazıyon artık değilmi? :santa: :sunny: :queen: bi ara ybr formuna yazıyorum, titan varken, biri demezmi senin ybr en yok ne işin var ybr formunda diye? :sunny: haydaa. Ybr miz yok diye o motor hakkında bilgi, fikrimizdemi yok? Çekinmeden yazabilirsin. Msn ye dönme olayına katılmıyorum. Forumu canlı tutuyoruz. Kim bişey sorduda yardım etmedikki? Kaldıkı bu muhabbetler sayesinde dostlarım çoğaldı. Bak f54 fatih ziyaretime geldi, senden motor aldım, tanıştık, ahmet abiyide allah nasip ederse misafir edeceğim, daha arkadaşlar var gelmek isteyen. Hepsine kucak açtım. Hatta dedimki motorla gelmek şart değil, araba, otobüslede gelebilirsiniz. Zaten 2 motor var. Birer tane atlar gezeriz. Kalacak yer, yemek, motor, full artı full herşey benden diye. Hepsi bu form sayesinde. Msn em yok benim, motorcu ruhum var. İçimden ne geçiyosa buraya yazarım. Msn ye dönmüş veya dönecek uyarısını bi daha görmek istemiyorum. Konuya aykırı bi yazı varsa yöneticiler siler zaten. Sevgiler tüm motorcu ruhu taşıyanlara :rendeer: