2.5 yıldır 150-155 cc diye bindiğim titan 130-135 cc civarı çıkmışr: fatih silindiri sökmüş. Taş çatlasa 135 cc diyor. Vay anasını keklendik :santa:
fatihte hem satacam diyor hem motoru yaptırıyorAnlamadım ben bu işi.
alan kişi arkamdan sövmesin meriç sağlıklı verem dedim 25-30 tl vermişim ne olcak
140 değil, 150 yaptırdım ben o motora :queen: hep tapagaz gittim ama :santa: senin motor yandı demekkiabi o 58,50 mm lik pişston atılmış 133cc anca var bu şartlarda 140 yaptıysa sen başka ne istersin bu arada motoru çok hararet yaptırmışsın her yeri yanmış motorun ve yanık kokusu vardı dip gaz giersen her zaman olcağı bu
alan kişi arkamdan sövmesin meriç sağlıklı verem dedim 25-30 tl vermişim ne olcak
2.5 yıldır 150-155 cc diye bindiğim titan 130-135 cc civarı çıkmışr: fatih silindiri sökmüş. Taş çatlasa 135 cc diyor. Vay anasını keklendik :santa:
yok arkadaşım öyle değil. Her motor bakım ister. Biri çok, biri az ister. 17 yaşındaki motorun %90 nı orjinal. Bikere keyfe keder rektefe ile piston büyüttüm. 1 kere debriyaj balatası bitti 60 binde. Onu yeniledim. Motor aksamı hala saat gibi. Krank, krank kolu, krank rulmanları, vites dişli kutusu. Hatta arka zincir dişlisi bile 2 ay önceye kadar orjinal, üzerinde gelen arka dişli vardı :santa: mesele bu :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
140 değil, 150 yaptırdım ben o motora :queen: hep tapagaz gittim ama :santa: senin motor yandı demekkil: 2 yılda 1 yeni silindir atarız :queen:
arkadaslar ıyı bauyramlar hepınıze
İyi bayramlar Mutlu istersen bayramda gelebilirsin kardeş buradayız bayramda :cat:
Doğan daha çok yakar :farao: ama 5 ileridir :cat: karar senin :king:abi peki baslangıc ıcın dogan nı sercemi
Yedek parça derken motor parçası olarak al ybr parçasını buna tak. Ybr parça fiyatı yani. Orjinali var. Yan sanayi var. Yakıt gene ybr ile aynı. 100 km de 2.2 ila 2.6 arası. Çok sıkıştırsan 2.8 normal şartlarda 2.4, 2.5 gibi. Servisi bodrumda yok. Zaten gerekte yok. Biraz anlarsan motordan sorunsuz binersin. Servise giden, garantisi olan arkadaşlar varsa yardım edeceklerdir.bu salcano wolf yedek parça durumu nasıl ucuz pahalı kilometrede ne yakıyor
sakın kuruş yazmayın benzin fiyatı dansoz gibi yerinde durmuyorkı
ortalama 100 km 2,5 lt geçiyormu
servisleri nasıldır