haydaa. Niye bende sorun olsun abi? Ne yapak? Motorun canınımı alayım? Fat280 135 yaptığını söyledi. Ben daha topu topu 290 km yol gittim aldım alalı. En fazla 120 gördüm. Bu ara senin km mil hesabı değilmi?
nasıl yani abi onuda mı alacan yoksa :silent:
öylede fatih baksana ahmet abi hava atıyo bana. :santa: tamam fatih gözüm gibi bakarım ben ona. Ahmet abi ağırya, ondan rampa aşa çok gidiyor :queen:
FATİH alacakmısın yıne salcano... dogrumu vaz gecmemmı dıyon yanı... bende bu kış motor arayışına bır kac gırışimden sonra son verdım... gecen gun cbf cıye satacakmısın dedım stmaktan vazgecmış...
serıktekının sıfırını alam dedım adam 3000 yaptı fıyatı... mondial drift alacaktım butun konyadakı bayılerı aradım hıc bırınde beyaz renk yok... bırak beyaz rengı hıc bırının elınde yok motor bayram sonu gelır dıyorlar... anlayacagın almakta satmakta zor motor sıkletı... kafaya yatan bır şey cıkarsa bakarım gene sen nasıl alacan sıfırmı alacan salcoyu alacak olursan
tamam fatıh şu an ıcın arayışlara ara verdım ama denk gelırse sana arkadaşlarından ybr cbf temız haber et alanyadan fılan