Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

izzet tvs de abartılı titremiyor
herkese inanma dişli büyültülmüş tvs kullanıyorum titreşim yok
sadece biraz konforsuz insanı yoruyor..
13 ybr yi bekle saglam gelicek diolAR

motorun parlak kısımları metal parlatıcıyla parlattım demin. Gezmeye vakit yok. Kış geliyo. Odun yapmam lazım.

ADEM odunu sat kömür al sızın orayada kış gelıyorsa madem bızım buraya kesın gelmıştır bu kış denılen

ADEM odunu sat kömür al sızın orayada kış gelıyorsa madem bızım buraya kesın gelmıştır bu kış denılen
Bodrum da kömür yakmak yasak :santa: satışı bile yasak.:sunny: odun en iyisi. :)
birazdan gidip benzin hortumunu yenilicem. İyi bakmam lazım motoruma. Benzin ucuzlamışken depoyuda fulleyeyim bari. Neme lazım yarın gene zamcıkları yapıştırıverirler.

sıfırlamalı ibre 260 km deyken depoyu fulledim. Daha yedeğe bile düşmemişti ama 50 tl benzin aldı depo. 30 km yaptım bile 3 saatte. Benzine bindirim gelmeden fulledim.

sıfırlamalı ibre 260 km deyken depoyu fulledim. Daha yedeğe bile düşmemişti ama 50 tl benzin aldı depo. 30 km yaptım bile 3 saatte. Benzine bindirim gelmeden fulledim.

iyi etmisin abi fulledikten sonra km saatini sıfırlayaydın yedeğe geçene kadar kaç km yapacaktı ölçersin hem

tamam işte 260 km de fulledim. Yedeğe düşünce hesaplarım. :) kolay iş.

iyi bakalım :) hafta sonuna titanı bi elden geçireyim diyorum depo klıfını sökeyim bir pasta atayım yağlayam paklayam görücüye çıkarayım satılsın ki kafam rahat olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar