çok az yakmış görünüyor dedıgın gıbı km cok az yakıyor kımı alıyor kımı satıyor alla alla
Bizim duygusal bi bağ oluştu aramızda karakızımla karda verseler satmıyorum satamıyorum :sunny: geçen 2400 liraya satabilirdim arkadaşımın birine fakat satmadım ona 2800 liraya cbf aldık 2007 model satsam o cbf i bende alabilirdim ama iştee.. seviyom ben bu karakızı ya![]()
fatih senin ilanda hala duruyor sahibinden de kaldır artık istersen![]()
leenn? Hala benim motor satılıkmı? 4 bin peşin verene vercem :queen: anlıcanız ipe un serdim. :sunny:
fatih 96 titana ne istiyon kanki? :cat:
fiyat iyi. 1500 havada karada eder. Sonuçta honda. Silindiri ne yaptın? Değiştirdinmi? Bugün yan kapakları söktüm aküye bakmak için. Öyle denildiği gibi incecik adi bişey değil. Gayet kalın ve sağlam. Boyasının kalitesi tartışılır. Bazen 1den 2 ye attığımda kenini 2 den boşa atıveriyor :sunny: alt ayaklık demirleri, motor altındaki, alçak yapmışlar.2-3 kere altını vurdum. Aynı yerden titanla rahat geçiyodum. Bide bazen ön dişli atlar gibi yapıyor :sunny: ön dişliye bi baksammı acep? Başka sorun yok. Km si gayet düzgün gösteriyor. Diğer çinliler gibi değil. 120 den yukarı çıkmadım daha. Fatih 135 yaptım demişti rampa aşa. Yol çok eğimliydi herhalde![]()
ya bu beton döseme yollarda tümsekler varya, arabakar yavas geçsin diye, plastik tümsek değil, betonu döşemeyi kabartmışlar. Titanla Artçımla o tümsekten atlayarak, uçarak geçiyodum, salcanonun altı sürtüyo :sunny: hemde 1 ci viteste durma noktasında. Süspansiyonlar çok yumuşak, bide ayakık demirı aşa doğru çok sarkıntı var. Muhtemelen o vuruyor. Problem değil. Bunla dağlara pek çıkamıcaz galiba. Toprak yolda falan altı vuracak gibi geliyor. Boya derken kalitesi zamanla anlaşılır demek istedim. Granaj plastiklerı gayet yeterli kalınlıkta. Bu arada ilanı gördüm![]()
83 kiloyum leen. Hanım 55 kilo. İkimizin kilosu anca ahmet abinin kilosu kadar :queen: ben yatar.
selamlar arkadaşlar... bu motoru gıdıp alsak plakasız konyaya getırebılırmıyım... ne bılem yolda cevırme olsa ne yaparlar bıze bır fıkrı olan varmı