Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Egzoz dan anlaşılırmış parmağını soktuğu zaman yağ gelirmiş ama çok az yakıyor dedi abartılacak birşey yok dedi yani her motor çok az da olsa yağ yakarmış.

kardeş benimkisi kup kuru şimdi benimkisi hiç yakmıyor mu demek :p :p :p

ramazan arkadaşın haklı olabilir ama her zaman o karalık yağ yaktığına işaret değildir motorun zengin karışımlı çaılışırsadfa kararır sebebi fazla benzin karışımından dolayı bence sen hava ayarı yaptır karburatöre bu arada yakıt durumu nasıl motorun100 km de ne yakıyor litre olarak

birkaç sayfa önce yazmıştım ama söyleyeyim tekrar hesaplarıma göre 4325 km de almıştım depo fulle yakındı 4790 da geçen gün fulledim tekrar 50 tl verdim yakıt gösterge ekranında çeyreğin çeyreğini gösteriyordu ama öğrenme aşamasında çok dur kalk oldu bana göre iyi geldi. Birde az önce çalıştığım yere harley davidson 1250 cc geldi sahibi ile ufak bir muhabbet ettim fiyat yakıt tüketimi falan 23000 € fiyatı dedi km de 30 kuruş yakıyor ve 4 silindir çift egzoz 240 ibre kısaca hastasıyım harley davidsonun :)

birkaç sayfa önce yazmıştım ama söyleyeyim tekrar hesaplarıma göre 4325 km de almıştım depo fulle yakındı 4790 da geçen gün fulledim tekrar 50 tl verdim yakıt gösterge ekranında çeyreğin çeyreğini gösteriyordu ama öğrenme aşamasında çok dur kalk oldu bana göre iyi geldi. Birde az önce çalıştığım yere harley davidson 1250 cc geldi sahibi ile ufak bir muhabbet ettim fiyat yakıt tüketimi falan 23000 € fiyatı dedi km de 30 kuruş yakıyor ve 4 silindir çift egzoz 240 ibre kısaca hastasıyım harley davidsonun :)
1250 cc harley davidson kilometrede 30 kuruş mu yakıyor muş?
ufak atsın o biraz 60 kuruştan aşagı yakmaz o alet

benzin bu kadar pahalıyken 125 cc den yukarı binilmez. Devir tasarruf devri.

malesef. Gelmeyede devam edecek:pr: yüksek cc motor benim için artık hayal :pr: ömrümüz 125 cc üstünde geçecek.

:cherry: dahada zamlamazlarmı :mrgreen: çok iyimsersin Ersin biz böyle koyun olduktan sonraaaaa ohoooooo 10 TL ye kadar yolu var :pr:

Nihayet yakıt ölçümü yaptım arkadaşlar.Geçen depoyu doldurup sayacı sıfırladım.Bu gün depo dibe yaklaşınca tekrar depoyu doldurdum.500km gitmişim, 12.5 lt = 60tl benzin aldı. Yani 100km'de 2.5lt. yakmış kerata, afferim takdir ettim kendisini :)

Nihayet yakıt ölçümü yaptım arkadaşlar.Geçen depoyu doldurup sayacı sıfırladım.Bu gün depo dibe yaklaşınca tekrar depoyu doldurdum.500km gitmişim, 12.5 lt = 60tl benzin aldı. Yani 100km'de 2.5lt. yakmış kerata, afferim takdir ettim kendisini :)
ben de aldıgımdan berı bu komuda taktıre sayan hareketınden dolayı tesekkur edıyorum salcanoma.aha.

:cherry: dahada zamlamazlarmı :mrgreen: çok iyimsersin Ersin biz böyle koyun olduktan sonraaaaa ohoooooo 10 TL ye kadar yolu var :pr:
iyimser fln değilim...Artık artık vahlanmıyorum bizim millete herşey müstahak (iyimserlik değil yani ,çaresizlik olsa olsa)... 10 değil 20 tl olsa bizim millet toz kondurmaz hükümete (bi onlar müslüman ya)... neyse sinirim kalktı uzatmym....
ama yavas yavas koyunlaştığımı hissetmyor değilim bende

tsubasa o ampul ıcınde 2 tane dalga var biri fren basınca yanıo,öteki normal yanıo senin normal patlamıs sanırım..

çift duylu diye tabir edilen ampüllerden birisi parkta birisi stopta yanar parkta yanan teli koptuysa sadece frende yanar öndeki park ampülünle arkadaki ampülü değiştirmeni öneririm :bounce:

yani diyosunuz ki 35 wattlık ampul patladı
önde dandik küçük park vardı 5 lik o da yanmıyo
şimdi iki parkta yanmayınca ben elektrikde mi bir problem var diye düşündüm

Ampüller sarf malzemesidir belirli bi ömrü olan malzemedir yani :wiinkk: o yüzden ilk önce değiştir ama sonrasında aynı sorunu tekrar yaşarsan o zaman elektrik tesisatını bi gözden geçir bence :cat:

Ampüller sarf malzemesidir belirli bi ömrü olan malzemedir yani :wiinkk: o yüzden ilk önce değiştir ama sonrasında aynı sorunu tekrar yaşarsan o zaman elektrik tesisatını bi gözden geçir bence :cat:
abi 5000 km oldu dogaldır patlaması
abi kaçmaz demi bu bana ampul parası fazla?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar