TSport u bende beğeniyorum. Test etme şansım olursa detaylıca incelemek isterim. Bu aralar bende deligibi bakınıyorum başka motor. Bajaj 150 F aklımda. T sportta hoş duruyor. Yanlız çekingem t sportta klasik tvs titremesi. Uzun yolda çekilmiyor gerçekten titreşim. Heleki salcanoda titreşimi unutmuşken... AS 150 ye bakıyorum fiyat kastırıyor. Birde üstte benim motosiklete taktığım tur camı çok rüzgar problemi oluşturdu. Memnun kalmadım hiç. Direkt rüzgar suratıma geliyor yani kaska. Göğüs kısmı çok iyi oldu hiç rüzgar yok ta kafa resmen tokatlanıyor gibi oluyor yolda. Siperliğin üst bağlantılarına ara uzatma yaparak üne doğru kaldırdım camı. Biraz daha iyi oldu fakat yinede var rüzgar. Sizde varmı bu durumu yaşayan yada duyan.[/QUOTE]
Tur camını ben takacaktım fakat sadece görüntü için bizimkiler gibi commuter yada naked tarzlarda rüzgardan kaçış pek mümkün olmuyor.. genelde ss tipinde tam kapanılan motosikletlerde yada büyük tur camlı, enduro ve maxi scooterlarda rahat edersin..
para olsa gidip crf250 alıcam ama fiyat olmuş 14.900.. koruma aksesuarlarına 1.000 tl lastik ve ruhsatada 1.000 TL gidecek.. beni çok aşıyor..
Bütçeme en uygunu Karizma onuda beklemeye aldım..kalite ve performans bi netlik kazansın, ona göre tekrar değerlendireceğim..