gitmeyen motor meriçin aldığı ybr mi?
hea benm aldığım motor![]()
Boktan ybr işte 80 i gecmio salcano gibi
l:
l:
l:
Motor ben satınca 125 leri görmeye baslamıs.Vay anasını :queen: :queen:
Hayırlı olsun çok yakışıklı olmuş.Abi arka fren ötüyor arada anlamadım ama tüm köylü baktı öyle bir ötme :queen:.Kız arkadaşımı yolcu ettim anca oturabildim internete 856 resim çekmişiz :mrgreen:.Bu harika motor beni hiç yormadığından bu akşam yayınlarım.:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Çok resim var silicem silmeye kıyamıyorum harika doğa manzaraları var işim zor vallahi
hea benm aldığım motor![]()
Boktan ybr işte 80 i gecmio salcano gibi
l:
l:
l:
Motor ben satınca 125 leri görmeye baslamıs.Vay anasını :queen: :queen:
Sağolasın Murat kardeşim,aynen katılıyorum ve aşırı dikkat çekiyor köylüsü şehirlisi dönüp bakıyorHayırlı olsun çok yakışıklı olmuş.Abi arka fren ötüyor arada anlamadım ama tüm köylü baktı öyle bir ötme :queen:.Kız arkadaşımı yolcu ettim anca oturabildim internete 856 resim çekmişiz :mrgreen:.Bu harika motor beni hiç yormadığından bu akşam yayınlarım.:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Çok resim var silicem silmeye kıyamıyorum harika doğa manzaraları var işim zor vallahi
Sağolasın ,özellikle beyaz vida kullandım daha güzel gösteriyor ama siyahla değiştirebilirim belki...Adil kardeş ,gerçekten çok güzel olmuş siperlik...Yalnız ,vida ve somunların Siyah olanlarından takarsan daha bi orjinal durur...Benimki yuvarlak kafa,,uzay kafa olsaydı kesinlikle bende yapardım...güle güle bin motoruna...
dahada zorlatacaktım ama artçısı vardı, ayıp olmasın diye fazla açmadım mesafeyil: arada celal le muratı tokatlayıp ilerde bi mola veriyorum. Yatıp biraz kestiriyorum. :queen: sonra ikisi geçip gidiyo yoldan, ben biraz daha kestirip gazı köklüyorum. İkisinide yakalayıp tekrar tokatlıyorum. Tokatlamanın tadı bi başka :queen:
bide celal arkadaşımın kanuni windy motorunuda biraz kullanayım dedim, ilk kontağı çevirdim, aaa oda ne? Titriyo bu dedim :santa: neyse cıktık yola, basıyom, basıyom titriyo, 100 e zor cıktım, bide rüzgar alıyo, murat ta arkamdan geliyodu, bakmış bi parçalar dökülüyo motordan, :queen: kornaya basıyomuş ben duymuyom, artçıylada yetişemiyo :santa: neyse yavaşladım biyerde beni durdurdu. Takım kutusu avadanlığın kapağı uçmuş, hızdan herhal, takım taklavat ne varsa uçmuş. :santa: celal arkadaşada ayıp oldu. Motorunun döküleceğini bilseydim basmazdım okadar :queen: celal arkadaşa ayıp oldu ama muratla çok güldük. Kusura bakma arkadaşım :rendeer:
Abi benimkisi telaşlı gülümseme.Ben acemiyim çok anlamam birkaç lastik bir de vida atmaya başlayınca motor aşağı iniyor sandım.Ufak bir kapak olduğunu öğrenince güldüm acemiliğime.
hazırlanıyor abi internet az yavaş resimleri yavaş yüklüyor.Adem Abi ye aldırma sen sattırmaya çalışıyor motorunu, tuzak bu tuzak.2. eli canlandıracak adem abi :mrgreen:
sağa fazla yatırmışım galiba motoru. İbre 100 e gelince bide titreşim ve rüzgar vurunca avadanlığın kapağı fırladı. Ama ben görmedim. O sıra kaç yapıyo acep diye basmakla meşguldüm :queen: muratla 1 saat güldük. Sen gelince ayıp olmasın diye fazla gülmedik. Neyse uçanların çoğu bulundu. Zarar yok yani.Adem , yolda öldürdün beni gülmekten yav :queen: Bi bakıyorum aynadasın , sonra tekrar kontrol edeyim diyorum kimse yok ::gazla:: yanımdan bir ses vızzz diye kaptırmış gidiyorl: Korkulur senden Vallaha :sunny: :queen:
Ben motoru ortalama 80 km hızla kullandığım için tabi motor alışkın değil yüksek süratlara :cherry: Artık motoru virajlarda ne kadar yatırıp korkuttuysan avdanklık kapağını filan attırıvermiş :mrgreen: O olaydan sonra motor seni nerde görse bir titreme alıyor :queen:
Dostum ne kusuru yav olurmu , bende çok güldüm olaya
Çok güzel bir gezi oldu , teşekkür ederim.
yasal uyarı : Gezilerimiz devam edecektir :rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Muratcım Adem ve senin sayende güzel bir gün geçirdik , tekerinize taş gelmesin :rendeer: Gezi Raporunu bekliyorum![]()
sağa fazla yatırmışım galiba motoru. İbre 100 e gelince bide titreşim ve rüzgar vurunca avadanlığın kapağı fırladı. Ama ben görmedim. O sıra kaç yapıyo acep diye basmakla meşguldüm :queen: muratla 1 saat güldük. Sen gelince ayıp olmasın diye fazla gülmedik. Neyse uçanların çoğu bulundu. Zarar yok yani.![]()